Izpārdošana

€3.45

€5.31

Dropshipping Karstā Svītru Bērnu Apavi Gadījuma Audekla Kurpes Meiteņu, Zēnu Treneris Tenis Kids Modes Dzīvokļi Ērti Mazuli Sneaker

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti mūsu veikalā PADOMUS TNTENIONS: 1.Dažādu monitors spēj atainot dažādu krāsu,pat ja tā ir tā pati krāsa,Tāpēc, lūdzu, ļauj pamatoti krāsu atšķirība. 2.Tur var būt maz atšķirību garums no dažādām rūpnīcām, vai pat pašā rūpnīcā, gan iezīmēja vienu un to pašu lielumu. 3.Piegāde tiks izgatavots četru darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. 4.Mēs nosūtīt bez kurpju kastes ,lūdzu, jāatzīmē. 5.Bruto svars mainās atkarībā no dažādiem izmēriem. 6.Krievijas klientu, lūdzu, pasakiet pilnu un patiesu vārdu, ja pasūtījuma, citādi zemes gabalus, nedrīkst ierašanās. 7.Lūdzu, apstipriniet saņemšanu, kad saņemt sūtījumu. 8.Ļoti, ļoti svarīgi: izmērs, bērnu apaviem, nav standarta, noteikti nedrīkst izmantot izmērus, skaitu, lai izvēlētos, vienīgais veids, kā iegūt jūsu bērns valkāt kurpes ir piemērotas, lai mērītu pēdas garums savu mazuli.Kāju garums ir tikai standarta!

ATSAUKSMES

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvo(5 zvaigznes) atsauksmes.Mēs patiešām appreciated.

2.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.Lūdzu, nedod mums neitrāls (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Paldies.

Tagi: bebe kurpes gaismas, zelta bērni kurpes gaismas, cilvēks tenisky, shoses bērniem, zēni, dropshipping 2020. gadam karstā pārdot, 3d lampas foto, panske tenisky, kempings kurpes zēniem, mežģīnes acs auduma, jauno dzimis kurpes
Slēgšanas Tips Hook & Loop
Modelis Tips Cietie
Preces Kods PXH607
Vienuma Tips ikdienas apavi
Zole Materiāls Gumijas
Zolīte Materiāls Gumijas
Sezona pavasaris, vasara, rudens
Virsas Materiāls Acs (Air mesh)
Iezīme Elpojošs
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Dzimums Unisex
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Vecums 8T
Zīmola Nosaukums EISWELT
Nodaļas Nosaukums Bērni

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti