Izpārdošana

€23.93

€34.68

Sākotnējā Eleaf Istick ASTER Mod 75W Temp Contol mod VW/Apiet/Smart/TC-Ni/TC-Ti/TCR Veidu elektronisko cigarešu 75W Eleaf Aster

Pievienot atsauksmi

75W Eleaf ASTER TC MOD W/O Akumulatoru 75W Eleaf ASTER TC MOD atbalsta dažādus transporta veidus (VW/Apiet/Smart/TC-Ni/TC-Ti/TC-SS/TCR), lai atbilstu dažādām gaumēm.Ar uzlabojami programmaparatūras, jūsu ASTER, vienmēr būs jaunas ierīces. 5 krāsas izvēli.Tas var būt aprīkoti ar 18650 šūnu.Ar 18650 akumulatoru, max izejas jauda ir 75W.Iezīmes: Unikālas formas dizains, ērti rokturi Elegantu izskatu 5 krāsas 75W Max Izejas VW/Apiet/Smart/TC-Ni/TC-Ti/TCR Režīmā Maināmiem 18650 Šūnu Dual Ķēdes Aizsardzības Reversās Polaritātes Aizsardzība Jauninājums-iespēja firmware Iepakojuma Saturs 1 x ASTER MOD(bez baterijas) 1 x USB kabelis 1 x Lietotāja rokasgrāmata Robežām

Izmērs: 35.5 mm x 23,0 mm x mm 91.0

Vītnes tips: 510 vītne

Izejas režīms: VW/Apiet/Smart/TC(Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) režīms

Izejas jauda: 1-75W

Izturības diapazons: no 0,05-1.5 ohm (TC režīmi); 0.1-3.5 ohm (VW/Apiet/Smart režīms)

Temperatūras diapazons: 100-315C;200-600F(TC režīmi)

Krāsa: dziļa, rozā, pelēks, melns, balts, matēts Sudrabs Vienkāršas iepakošanas.Ierasts, Iepakojumā no ražotnes, iepakošanas var tikt mainīta bez iepriekšēja brīdinājuma.Lietošanas Norādījumi

Ieslēgt/izslēgt akumulatora : (5-Noklikšķiniet uz aizsardzība)

Atveriet bateriju nodalījuma vāciņu, ievietot šūnas, uzlieciet atpakaļ akumulatora vāciņu un nospiediet pogu uguns 5 reizes ātrā secībā, lai ieslēgtu/izslēgtu akumulatoru.

Vape: Turiet pogu uguns un veikt dvesma.

Stealth on/off:

vienlaikus turiet pogu uguns un leju, lai pārslēgtos starp Maskēšanās un Maskēšanās izslēgšanas funkciju.

Stealth Režīmā, jūs varat vape ar OLED ekrāns izslēgts.Lai redzētu pašreizējo iestatījumu, jūs varat nospiest pogu uguns vienu reizi.

Regulēšanas pogas, bloķēšanas/atbloķēšanas funkcija:

Saglabāt nospiežot uz augšu un uz leju pogas vienlaicīgi uz 2 sekundēm, kad ierīce ir ieslēgta.Šī būs pārslēgtos starp Korekcija Bloķēšana (uz augšu un uz leju pogu, tiks bloķēta, un ekrānā parādīsies "Slūžām") un Pielāgošanas Unlock funkcija(uz augšu un uz leju taustiņu tiks atslēgts, un uz ekrāna parādīsies "Atslēgt").Šo darbību var pasargāt no netīšas pogas nospiešanu, un pagarināt to kalpošanas laiku.

Slēdzi displeja režīms

Saglabāt nospiežot uz augšu un uz leju pogu, tiks bloķēta, un ekrānā parādīsies "Lock" vienlaicīgi uz 2 sekundēm, kad ierīce ir izslēgta, ekrāna būs pagriezt par 180 grādiem.

Slēdzis vape režīmā

Kad ierīce ir ieslēgta, nospiediet pogu uguns 3 reizes ātri kārtas, ierīce parādīs pašreizējo vape režīmā.Nospiediet uz augšu un uz leju, lai pārslēgtos starp VW, Apvedceļš, Smart, TC(Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) režīmi un pēc tam nospiediet pogu uguns 1 reizi, vai palikt saskarne par 10 sekundēm, lai apstiprinātu vape režīmā.

Uzlāde

Pievienojiet mikro USB uz Mikro USB portam akumulatoru, beigās, cita gala savienot ar MAIŅSTRĀVAS adapteri vai USB ports strāvas padeves.Lai Padomus, 510 vītni Tas nenāk ar 18650 litija baterija.

Tagi: Mech mod, e cigarett pulverizators, eleaf, eleaf istick, laki mech mod, mechan mod, subtwo mech mod, uzlīmes eleaf istick, mod vape, tikai x
krāsa Melns, Balts, Sudraba, Pelēka, Tumši Rozā
Iebūvēts Vai Ārējs Akumulators No
Firmware Uzlabojamu No
Saderīgu Akumulatoru 18650
Veids Elektriskā Mod
Zīmola Nosaukums eleaf
Saderīgs Modelis 510 vītni pulverizators
Izmērs 35.5 mm x 23,0 mm x mm 91.0
Neto Svars 230g
Izejas jauda 75W
TC režīmi 0.05-1.5 ohm
Materiāls Metāla
Režīmi VW/Apiet/Smart/TC(Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) režīms
VW/Apiet/Smart mode 0.1-3.5 ohm
Nosaukums 75W Eleaf ASTER TC MOD
Modeļa Numurs Eleaf istick ASTER TC MOD
USB Lādētāja
Ekrānu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti