Izpārdošana

€2.75

€4.58

ARMYQZ 5D Dimanta Krāsošana Betty Boop Attēlu Dimanta Izšuvumi Karikatūra Meitene Pilns Komplekts Pilnu Kvadrātveida/Kārtas Urbt Mozaīkas Krusta Stit

Pievienot atsauksmi

Cienījamais pircējs, lūdzu būt pārliecināti par mūsu ārējā iepakojuma, un, lūdzu, neuztraucieties par kaitējumu dāvanu, mēs smagi strādājam, lai to uzlabotu, mērķis ir, lai apmierinātu visus klientus.Kā šis produkts, es novēlu jums laimīgu dzīvi.

Ātra Piegāde: Mums ir rūpnīcas-tiešā pārdošana, mums ir vairāk nekā 100 darbinieku, mēs nosūtīt savu pasūtījumu 4-5 dienas.Mēs izvēlējāmies labākos piegādes metodi, lai kuģis no jūsu zemes gabalu.Mēs atgriezīsim jums naudu, ja jūs cannnot saņemt savu sūtījumu laikā 80 dienas!

Augstas kvalitātes Pakalpojumus : Nometiet savu dimantu?Bojāti jūsu audekls?Par to nav jāuztraucas!Mēs aizstās jūsu komplektiem par brīvu!Ja jūs neesat apmierināts jebkura iemesla dēļ, sazinieties ar mums, es ziņu, mēs strādāsim mūsu vissmagāk, lai darītu tevi laimīgu.

Laipni Dropshipping : Ja jūs vēlaties pārdot mūsu produktus (dimanta krāsošana, eļļas glezna, ko numuri, krustdūrienā) tikai sazināties ar mums , mēs varam pieņemt, CSV, un ir VIP-PĀRDOŠANAS rūpēties par visiem jūsu pasūtījumus!Jums vienkārši pārdot, mums būs atbildīgs par visu savu pēc-pārdošanas servisu!Nāciet pie mums ir jūsu visvairāk pareizo izvēli vislabākie vēlējumi jums!!!

Tagi: boop, dimanta glezna, karikatūra vilnas meitene, betty boop kvadrātveida dimanta krāsošana, betty boop apgrieztu augšu, betty boop dekori, betty boop rotaslietas, dimanta izšuvumi meitene, betty boop dimanta, diamont glezna, karikatūra, 5d diamand krāsošana meitene
Iestatīt Tipu
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Auduma Veids 09 Audekls
Dimanta Mākslas 64 Kvadrātveida Cross Stitch komplekti
Dimanta Formā
dimanta izšūšana Instrumenti , Pietiekami daudz Dimantu, HD Audekls
Materiāls Akrila
Modelis Tips Karikatūra
Ārējā Iepakojuma Krāsaina Kaste
Audums Tips
pārdošana dimanta glezna, Karikatūra lelle
Glezna Priekšrocības
Dimanta 9
Veidi
Lietošanas 2
Produkta Nosaukums
Produkts 3
Dimanta Izšuvumu Pārdošana
Par Dimantiem
krāsošana ar dimanta
Dimanta Forma Kvadrātveida
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
sienas gleznojums
Forma Atsevišķu
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Dimants
Informācija
Lietošana
Nosaukums 7
Rāmis No
Dimanta Mākslas
Krāsu skaits 30-45
Rhinestone Ziņas
Zīmola Nosaukums ARMYQZ
Nosaukums 6
Produkta 6
Izmantošana Gleznas
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Mūsu Priekšrocības

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti