Izpārdošana

€4.49

€6.70

Ellenmar 225Pcs Gumijas O Gredzenu Komplekts O-Gredzenu Mazgāšanas Plombas, Hermētiķi Gasket Sortimentu Komplekts Santehnikas Auto Mazgāšana Komplekts

Pievienot atsauksmi

225Pcs Gumijas O Gredzenu Komplekts O-Gredzenu Mazgāšanas Plombas, Hermētiķi Gasket Sortimentu Komplekts Santehnika,Auto Mazgāšanas Komplekts

Specifikācijas:

-Materiāls: ABS

Pakete Ietver: 1 Set

-Svars Aptuveni: 163g

-Krāsa: Melna

-Lielums Par: Vienu diametrs 0,5-2,5 cm, kastē 20.5*10.5*3.3 cm

Funkcijas:

- Materiāls: gumija, ne piesārņojumu, ne radiāciju, bez īpašām smarža, videi draudzīgs.

- Šie gumijas grommets izmanto stiepli izvada aizsardzība no strāvas, elektriskās iekārtas, kārba, utt.

-Ideāls elektriskie savienojumi mājsaimniecības un tirdzniecības iekārtas.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

-Sakarā ar dažādiem izvēlētiem datoriem, krāsa reālā preci var nedaudz atšķirties no attēlā parādīts.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

-Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās, mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams, paldies, ļoti daudz.

Produkta Sīkāk

Par Attēlu

-Pos produkti ir jāievēro.Krāsa produkts var atšķirties, jo flash kamera, apgaismojums, monitora iestatījums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Kuģošanas

-Pēc apmaksas savu pasūtījumu, Mums būs izsūtīti uz zemes gabala atrodas 5 darba dienu laikā, izņemot Brīvdienas.

-PIRCĒJS ir soley ATBILDĪGA par MUITOŠANU preces.

Par piegādes laiku

-Jums ir nepieciešams, lai iepriekš pārbaudīt informāciju par piegādes laiku jūsu valstī.

Par Atgriešanos

-Ja defektīvo priekšmetu vai nepareizi vienumus, kas jums, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.

-Klientiem ir apsekot visus objektus pēc to saņemšanas, un paziņo mums 3 (triju) darba dienu laikā, ja anythings trūkst vai ir bojāts.Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atdevi, kas nav bojāts.

-14 dienu laikā pēc saņemšanas var atgriezt atpakaļ preci.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Nodokļu

-Jums ir pakļauti importētās nodokļiem, nodevām, kas varbūt uzlikt jūsu vietējā muitas iestādē.Mēs neesam spējīgi, lai informētu jūs par maksu, kā tas ir no dažādām valstīm un objektus.

Par Atsauksmes

-Mums par labu, lai atstāt 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar kārtību un priekšmetus.Lūdzu, lūdzu, nav kuš, lai mūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, ja neesat apmierināts ar pasūtījumiem, bet atstāt mums iespēju, lai atrisinātu tā, lai jums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.

Tagi: velosipēdu instrumentu komplekti, gumijas amortizatoru gredzeni, gumijas piesitiet, sadzīves santehnikas instrumentu komplekti, o ring gumijas, o gredzena blīvējums 28, roll instrumentu komplekti, nbr gredzens, knipex instrumentu komplekti, zīmogs
Veids Rīka Daļas
Izmantošana Komerciāla Ražošana
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti