Izpārdošana

€15.94

€17.33

Par VOLKSWAGEN VW Golf 4 Mk4 Golf 5 Mk5 IV V Bora 2003-2008 Mudflaps Splash Sargiem Fender Dubļusargi auto stils 4GAB

Pievienot atsauksmi

Par VOLKSWAGEN VW Golf 4 Mk4 Golf 5 Mk5 IV V Bora 2003-2008 Mudflaps Splash Sargiem Fender Dubļusargi auto stils 4GAB -Kad un kura modeļa der?Der VOLKSWAGEN, VW Golf 4 Mk4 Golf 5 Mk5 IV V Bora 2003-2008 nepieder Īpašums, GTI, GTTDI, R32 -Kā to instalēt? 1.Sagatavot uzstādīšanas rīks, un veikt dubļu sargi un salīdzināt pareizi uzstādot stāvoklī. 2.Izmantojiet šo rīku, lai instalētu fender uz pareizo pozīciju ar skrūvi un Pievelciet to. 3.Daži auto ir uzstādīšanas skrūvju caurumu.jūs varat to izmantot.ja nav,lūdzu, izmantojiet rīku un skrūves, lai veiktu un caurumu, lai instalētu. 4.Salīdzināt automašīnas virsbūves izmēru, dubļu sargi ir maz dažādiem izmēriem, tas ir 0,5-1 collu (1inch=2.54 cm),lūdzu, zināt, tā, pirms jūs iegādāties. -ko containted? 2GAB X Priekšā(L+R)(melns) 2GAB X Aizmuguri(L+R)(melns), PE soma skrūves, 1 GAB instrukcijas"

Piezīme:

Visi attēli tiek uzņemti ar reāliem produktiem, bet nav pārliecināts, krāsas absolūtā tāpat kā preces, jo dažādu materiālu, šaušanas vidē, gaismas, ekrāns utt.Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un izskatu produktiem, kad jūs saņemat sūtījumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kāds bojājums vai kvalitātes jautājumu.

Piegāde:

1. Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādes.

2. Preces tiks nosūtītas 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.

3. Kā brīvdienu sezonu, tas prasīs ilgāku laiku, lai sniegtu.

Starptautiskās Pircējiem---Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

2. Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Atgriešanās Politiku un Klientu apkalpošanu:

1. Defektīvi un bojāti produkti tiks piedāvāti apmaiņu vai kompensāciju, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un pārliecinieties, ka jums mūsu atpakaļadresi, pirms atgriešanās pasūtījuma.

2. Pārliecinieties, ka atpakaļ nosūtītās preces ir oriģinālā stāvoklī.Atgriešanās kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam.

3. Mums var maksāt atpakaļ nosūtīšanas izmaksas, ja atgriešanās ir tāpēc, ka mūsu kļūdu.

Par mums:

1. Mēs esam godīgi pārdevējs no Ķīnas.Visas preces nāk ar labu kvalitāti un 100% pavisam jaunu.

2. Mūsu parastajā darba stundu Mon līdz Se 8 6PM laikā Ķīnā.Visi ziņojumi tiks atbildēts 24 stundu laikā.

3. Mēs novērtējam jūsu atsauksmi un ir priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, jums var būt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs darīsim, lai jūs, ja mēs varam.Lūdzu, nepieciešams laiks, lai atvaļinājumu, 5 zvaigžņu atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, pirms dot negatīvas atgriezeniskās saites.Paldies, ka devāt mums iespēju, lai padarītu lietas labi ar labu komunikāciju.

5. Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.Ceru, ka mēs varam izveidot ilgtermiņa uzņēmējdarbību.

Tagi: 4x4, phars golf 4, Vw golf 5, armija polo krekls, volkswagen golf iv, aria golf 5, volkswagen golf iv 4, egr golf 6, dvr golf vi, golf mk4
Modeļa Gads 2003 2004 2005 2006 2007 2008
Piemērojamie Modeļi VW GOLF Mk4 Mk5 BORA
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Postenis Svars 680g
Zīmola Nosaukums MyHung
Objekta Garumu 33cm
Objektu Platums 18cm
Īpašas Pazīmes Drošības Atstarojošs Brīdinājums
Postenis Augstums 33cm
krāsa Melns Sarkans Balts Dzeltens
Vienuma Tips Transportlīdzekļu Dubļusargiem Dubļu Šļakatu Aizsargu
Materiāla Tips Plastmasas
Modeļa Nosaukums 130047

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti