Izpārdošana
Elegants roku darbs, ģipša leju gaismas,Iegultās apmetums uz leju, lampas, trimless griestu gaismas LED armatūra, LED prožektori, leju gaismas Skatīt lielāku

€21.06

Elegants roku darbs, ģipša leju gaismas,Iegultās apmetums uz leju, lampas, trimless griestu gaismas LED armatūra, LED prožektori, leju gaismas

Pievienot atsauksmi

T rimles s ģipša gaismas ievads Ģipša gaismas tiek veikts ar ģipsi, kas ir ļoti videi draudzīga , dabīgs materiāls.Pēc tam, kad apstrādā daudz handwork, ģipša kļūt par mākslas darbu, pulēta un zīdainu virsmas,dabisko formu.Šis diapazons var saukt bezšuvju savienojumu.Sānos ģipša montāžas makese iespējams pabeigt līdz uzstādīšanai pie griestiem un sienas perfektu un ātru veidu, nebija linees, kas atdala montāža no tās apkārtnes, atstājot gludu, trimless apdare, glīts interjers.

Roku darbs darba vieta

Elegants roku darbs, ģipša leju gaismas, Iegultās apmetums uz leju, lampas, trimless griestu gaismas LED armatūra, LED lampa ar 5W LED spuldzes

Dabas balts, var krāsot jebkurā krāsu vēlaties.

Apraksts

Ierīču attēlu:

Spuldzes gaismas krāsu, lai apzīmētu:

Uzstādīšanas metode:

Paketē iekļauts

1 gabals ģipša leju gaismas armatūra

1 gab., rūdīta matēta stikla

1 gabals GU10 lampas turētājs

1 gab., metāla pavasarī

1 gab., LED spuldzes

1 gabals instrukcijas

Piegāde

Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms nosūtīšanas.

Prece tiks nosūtīti 7 darba dienu laikā pēc pircēja maksājumu.

Tas parasti aizņem apmēram 20-35 darba dienas piegādā paketi līdz galamērķim ( par attālos apgabalos, tas var aizņemt nedaudz ilgāk).Lielie iepakojumi, piemēram, vairāk par 5 Kg, tā būs piegādāta pēc speciāla dzelzceļa līnija (7-35 dienas) vai express (FedEx, TNT, DHL u.c. 6-9 dienas), kas ir atkarīgs no situācijas.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja kādi jautājumi.

Nodokļu

Mēs cenšamies sniegt mūsu produktus par optimālu cenu.Lūdzu, lūdzu pievērsiet uzmanību, ka ja ir importa nodevām, nodokļiem vai citiem papildu izdevumiem, tie nav iekļauti piegādes izmaksas, kas būtu slogu klientiem.

Ja galamērķis ir Brazīlija, lūdzu, sniedziet savu CPE un CNPJ kad jūs laist, lai, lai, lai samazinātu loģistikas problēmas.

Atgriezeniskā saite

Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu mums dot pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu.

Citādi, mēs novērtējam, ka, ja jūs sazināties ar mums, pirms aiziešanas 1-3 zvaigžņu atgriezenisko saiti, ja preces, kas neatbilst jūsu vajadzībām.

Mums būs prieks, lai nodrošinātu apmierinošu risinājumu.

Tagi: lampas kustība, 12vdc spuldzes, ģipša led, baroka lampas, griestu lustra dzīvojamā istabā, jcr, ģipša lampas, griestu lustras lampas, g v, lampu ģipša
Sertifikācija EMS
Paintable
Vienuma Tips Aktualitātes
Produkta Izmērs 120x120x61 mm
Ir Regulējamas, No
Apdare Matēts Niķelis
Garantijas laiks 2 Gads
Korpusa Materiāls Alumīnija
Barošanas Avots AC
Funkcijas
Zīmola Nosaukums Redandice
Modeļa Numurs YF-006
Spriegums 85-265V
Izmantošana Brīvdiena
Galvenais Materiāls Gyspum
Gaismas Avots LED Spuldzes
cut-out izmēra 120x120 mm
Jaudas Pielaides 5%
Spuldzes dzīves stundas 30,000 stundas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti