Izpārdošana

€9.11

€15.18

Digitālais TDS Mērītājs Vadītspēja Testeri EK Temperatūras Mērītājs TDS PPM Kvalitātes Ūdens Electrolyzer Elektrolīzes EUR plug 40%atlaidi

Pievienot atsauksmi

Digitālais TDS Mērītājs Vadītspēja Testeri EK Temperatūras Mērītājs TDS PPM Kvalitātes Ūdens Electrolyzer Elektrolīzes EUR plug 40%atlaidi

1. Testa elementi: Ūdens kvalitātes TDS ppm (mg / L), elektrovadītspēja us / cm, temperatūra pēc Celsija ° C, Fārenheita, temperatūra ° F.

2. Pamata funkcijas:

* Switch / bloķēšanas poga (ON / OFF / HOLD (aizturēt) Funkcija:

PAR: ārpus valsts, nospiediet šo pogu, lai boot.

Automātiskā izslēgšana: Nav darbība, automātiskā izslēgšanās pēc 2 minūtēm.

Manuāla izslēgšana: vēlreiz nospiediet taustiņu ON/OFF pogu, 3s slēgta.

* Nospiediet funkciju taustiņu, lai parādītu pārbaudes ūdens kvalitātes vadītspēja us / cm vērtību, un pēc tam nospiediet taustiņu vienu reizi, lai parādītu temperatūra pēc Celsija ℃, pēc tam nospiediet taustiņu vēlreiz, lai parādītu pēc Fārenheita.Funkciju izvēles poga (REŽĪMS): noklusējuma displeja testa ūdens kvalitātes kopējo izšķīdušo cieto summu ppm; Temperatūras ℉; pēc tam ciklu atkārto, lai parādītu iepriekš.

* Dzēšanas taustiņš funkcija: skaidrs.Skaidrs, bloķēšanas lasīt un atkārtotas pārbaudes.

* Automātiskā testēšanas un atslēga lasīt: skaidrs, pēc ievietošanas ūdenī var automātiski nolasīt, saskaņā ar dažādu ūdens kvalitāti liecina, kas atbilst TDS vērtību vai vadītspējīgu us / cm vērtību.Un pēc tam automātiski bloķēta.

* Skalas funkcija: saskaņā ar valsts standartu skalas.Un ar atbilstošu atsauci uz starptautisko praksi.Tiešā dzeramā ūdens brīdinājums ar atsauci uz valsts standartiem, izmantojot TDS = 40 robeža.Mazāk nekā 40 parādīt zaļais apgaismojums, lai kvalificētu taisni dzeramā ūdens, vairāk nekā 40 parādīt sarkano aizmugurgaismojums, kas nav tiešā dzeramais ūdens.

* Fona apgaismojums funkcijas: izmantot zema enerģijas patēriņa apgaismojums, viegli nakts un gaismu tumšā vietā testēšanai izmantot.Tajā pašā laikā, kā tieši dzeramo ūdeni, lai noteiktu parādīt.

* Liels ekrāns displejs: augstas traucējumus STN plānas šķidro kristālu, displejs 4 ciparu vērtību, un attiecīgo fizisko vienību.

TDS lasīt diapazons: 0-9999, identifikators.

Barošanas spriegums: CR2032( poga šūnu) DC3V; 230mAh. ( Nav iekļauta)

Testa diapazons: TDS: 0-9999ppm

Precizitāte: +/-%2 F. S

Temperatūras mērīšanas diapazons: 0-99°C(pēc Fārenheita 32-21°F).precizitāte: ±0.1°C

Lietošanas vide: 0-50°C Maksimālais relatīvais gaisa temperatūra ir 95%

Izmērs: 16.2*2.9*1.5 cm.

1, ņem pildspalvu un atvērtu ON / OFF slēdzis.

2, pildspalvu uz risinājums, lai mēra, risinājums augstums nedrīkst pārsniegt 4cm (sākot no pildspalvas).

3, pildspalva maigi testa šķīduma, maisīt vairākas reizes, piemēram, lasot stabilitāti.Izmērītās vērtības TDS ir ievērojami ietekmē temperatūra, tāpēc, temperatūras kompensācija, kas tiek izmantots, lai labotu lasījumā.Dati rāda stabilitāti tiktu automātiski bloķēta pēc bloķēšanas.Lai manuāli bloķētu, nospiediet un TURIET taustiņu.Lai atkārtotu pārbaudi, nospiediet dzēšanas taustiņu, lai NODZĒSTU, un pēc tam atkārtoti testu.Nospiediet REŽĪMU taustiņu, lai panāktu testa funkciju izvēlei, savukārt izvēlieties: ppm, elektrovadītspēja us / cm vērtību, temperatūra pēc Celsija ℃, Fārenheita, temperatūra ℉.

4, pēc lietošanas ar sausu drāniņu pildspalvu daļa no ūdens, pildspalvu komplekti atpakaļ.

5, nospiediet ON / OFF pogu, 3S, var manuāli jāslēdz.

Ūdens Testeri Electrolyzer

Ūdens kvalitātes electrolyzer nodrošina mūs ar vienkāršu un lētu veidu, kā pārbaudīt ūdens

kvalitāte .Pārbaudes ūdens kvalitāti ,jums ir nepieciešams veikt divas tases(100~150ml,pārredzamu,

vienu tasi tur labi vai krāna ūdeni, otru tasi tur attīrīts ūdens) un emisijas uz galda.Tad ielieciet diviem galiem rīku inyo divas tases ,nospiediet pogu ,testa uzsākšanas.Parasti pārbaudes laiks ir 30 sekundes.

1*TDS EK 1 Metrs*Ūdens Testeri Electrolyzer

Tagi: sr602, ek testeris, ppm testeris, vadītspēja elektrodiem, ūdens ppm mērītājs, manga sao, augstas kvalitātes ūdens electrolyzer, testeris ūdens, ppm, bezmaksas tds mērītājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 1
Displeja Tips Digitālā
Ar Apgaismojumu Vai Nav
Zīmola Nosaukums JUANJUAN
DIY Piederumi Santehnikas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti