Izpārdošana

€13.79

12inch DIY Koka Baluster Guardrail Margas Namiņš Miniatūru Mēbeles Margu 1:12 mēroga #B021

Pievienot atsauksmi

1:12 Mērogā = (12" = 1') Vienu Collu Skala / Metriskās 25mm = 305mm

Produkta apraksts: Izmērs:30.5*7.5*0.7 cm 1gb par pasūtījumu Materiāls:koka

Apskatiet mūsu miniatūras cove un kronis molding, logu & durvju apdare,krēslu sliedes,kores, griesti,grīdas, corbels,stūra post & malas, molding, wainscoting,baseboard,Modes Namiņš apdare,mēroga modeļa zāģmateriālu, sarkanā ozola apdare,sloksnes, zāģmateriālu un koksnes,namiņš tapetes, un miniatūru mēbeles un to komplektus pēc mūsu Dizainadienas.lv veikalā.

Apskatiet manu Dizainadienas.lv veikalā par saiti:

http://Dizainadienas.lv/store/group/DollHouse-Miniature-Furniture/613933_251573326.htm Jūsu sapratni būs ļoti appreciated!Izbaudiet savu labu laiku!Dārgie draugi, Ja jūs atcelt pasūtījumu vai citu iemeslu dēļ, visas atmaksa tiks atpakaļ uz savu kontu 7 -10 dienām caur Dizainadienas.lv.Par maksājumu, Mēs pieņemam alipay šeit.Jebkuru kredītkarti vai bankas karti PayPal Maksājuma veikšanai un Bankas Projekts.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Ja jūs vēlaties maksāt, ko jebkādā citā veidā, lūdzu, sazinieties ar mums pirms jūsu maksājumu.Par Kuģniecības 1. VISPASAULES PIEGĀDE.(Gaidīt dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.Par atgriezenisko saiti, Mēs uzturētu augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!Lūdzu, sazinieties ar mums: 1. Ja jums ir nepieciešams apvienot piegāde ar Express (EMS, FedEx, UPS).Mēs jums atrast zemāko cenu jums! 2. Ja jūs esat atkārtoti pārdevēji vajadzībām drop shipping.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu labāko servisu un vairāk dalīties kvalitātes modes preces ar saviem klientiem!Mēs nevarēsim atklāt kādu no mūsu informāciju, tikai savā vārdā.

Tagi: mēbeles skalas, koka koki rotaļlietas, elektronu skalas, fimo namiņš miniatūras, rokturi vannas, pilnīga miniatūra leļļu namiņš, soda namiņš mēbeles koka, leļļu vadītājs ar aplauzums, miniatur māja, lampas miniatūras
Veids Gatavās Preces
Dzimums Unisex
Mēroga 1
Brīdinājums Neēd
Materiāls Koka
Vecums > 3 gadiem
Modeļa Numurs b021

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti