Izpārdošana

€9.12

€12.67

Sexy Polsterētas Biksītes, Mežģīņu Apakšveļa Bezšuvju Apakšā, Biksītes, Push Up Apakšveļa, Sieviešu Apakšveļa Hip Pastiprinātājs Shaper Jogas Bikses

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Iezīmes bezšuvju hip celšanas Bikses: tas ir izgatavots no Neilona un augsto elastīgās dzijas.Tā ir lieliska elastība un skaidrs, ķermeņa veidošanas efektu.Tas ir ērti valkāt, ar biezu slāni no tīras kokvilnas spilgti pavediens par vēdera lejasdaļā, neitrāls biezums, kas var novērst dzemdes no aukstuma.Tas ne tikai palīdz saplacināt vēdera, bet arī var pacelt sēžamvieta, apvienojot lielu lifts un apļveida efektu, lai dibens un ragu jomā.

Tas ir piemērots cilvēkiem ar vairāk sēžamvieta un bieza augšstilbiem.Tas ir acīmredzamas funkcija, pacelšanas sēžamvieta un veidošanā, augšstilbiem.

Augsti elastīgs un elpojošs sūklis spilventiņa pildījums: abām pusēm, gurnu un sēžamvietas ir piepildīta ar sūkli pad, kurā var ar kājstarpes ļoti labi.Daži sūklis kluči apakšveļu var panākt efektu, sēžamvieta pilnība un upwardness, un radīt pievilcīgu ķermeņa līknes jūsu ideāls attēls.

Audums ir ādai draudzīgas, elpojošs un, lai būtu ērti visu dienu nēsāt.

Traceless izskatu, neredzamas zem jebkura tipa apģērbs, kas piemērots jebkuram gadījumam dzīvē.Jo īpaši, saskaņā ar džinsiem, tas var rādīt jūsu sēžamvieta.

Specifikācijas:

Auduma Nosaukums: Spandex

Galvenais auduma sastāvs: Spandex

Satura galveno auduma sastāvs: 90 (%)

Funkcijas: novājēšanu, jostas aizsardzība, veidošana, apkopošana, nav ne miņas, hip liftings, ķermeņa veidošanā, vēdera savilkšanās, pielāgojot

Piemērots sezona: vasara, ziema, pavasaris, rudens

Krāsa: khaki, black

Raksts: solid

Stils: Sexy

viduklis veids: vidējā starām.

Piemērojamie dzimums: Sieviete

Izmēri: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Paketē Iekļauts:

1*apakšveļu

Piezīmes:

Lūdzu, ņemiet vērā,

Par lielumu:

Produkti tiek mērīts ar roku, un tur var būt kļūdu 1-3cm.Par vienu centimetru (cm) = 0.394 collas (in).Ja jums ir problēmas ar izmēru, jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda, un mēs būsim jūsu rīcībā!

Par krāsu atšķirība:

Sakarā ar krāsu novirzi, reklāmas un dažādām personīgo izpratni par krāsu, reālais objekts var atšķirties no foto.

Tagi: vīriešu augstu jostas biksītes, biksītes twerk šorti, ierīču joga, vīriešu apakšveļa komplekti, tedy sieviešu apakšveļas, muca pad, lenceria pārredzamu sieviete, sieviešu apakšveļa pading, galter veļas komplekts, īss sievietēm
Dzimums SIEVIETES
Materiāls Kokvilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sporta Veids Joga
Vienuma Tips Bikses

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti