Izpārdošana

€48.56

Arduino pH sensoru elektrodu zondi TESTERI SKAITĪTĀJU pārbaudes komplektu barošanas 3.3~5.5 V Saderīgs ar Arduino LattePanda

Pievienot atsauksmi

DFRobot Smaguma: Analog pH-metrs V2 ir īpaši izstrādāta, lai noteiktu pH risinājumu un atspoguļo skābumu vai sārmainību.Tas ir parasti izmanto dažādas programmas, piemēram, aquaponics, akvakultūras un vides ūdens testēšanu.

Kā uzlabota versija, pH-metrs V1, šis produkts ievērojami uzlabo precizitāti un lietotāja pieredzi.Borta sprieguma regulators čipu nodrošina plašu spriegumu piegādi 3.3~5.5 V), kas ir saderīga ar 5V un 3.3 V galveno kontroles paneli.Izejas signāls, filtrē, izmantojot aparatūru, ir ar zemu nervozēt.Programmatūras bibliotēkas pieņem divu punktu kalibrēšanas metodi, un var automātiski identificēt divas standarta buferšķīdumu risinājumi (4.0 7.0), tik vienkārši un ērti.Jūs varat arī pārbaudīt Šķidruma Sensors Izvēles Rokasgrāmata, lai iegūtu labāku familar ar mūsu šķidruma sensoru sērija.

Ar šo produktu, galvenās vadības padome (piemēram, Arduino) un programmatūras bibliotēku, jūs varat ātri izveidot pH-metrs, plug and play, bez metināšanas.DFRobot piedāvā dažādas ūdens kvalitātes sensors produktiem, vienāda izmēra un interfeisu, nav tikai apmierinātu dažādas ūdens kvalitātes testēšanas, bet piemērots arī DIY multi-parametrs ūdens kvalitātes testeri.

PH ir vērtība, ka pasākumi, skābumu vai sārmainību risinājumu.To sauc arī par ūdeņraža jonu koncentrācijas indeksu.PH skalas no ūdeņraža jonu aktivitātes risinājumu.PH ir plašs izmanto medicīnā, ķīmija un lauksaimniecība.Parasti pH ir skaitlis no 0 līdz 14. Saskaņā ar termodinamisko standarta nosacījumiem, pH=7, kas nozīmē šķīdums ir neitrāls; pH 7), kas nozīmē, risinājums ir sārmains.

Funkcijas:

3.3~5.5 V plaša ieejas spriegums

Aparatūras filtrētā izvades signāla, zemu nervozēt

Smaguma savienotājs un BNC savienotājs, plug and play, bez metināšanas

Programmatūras bibliotēkas atbalsta divu punktu kalibrēšana, un automātiski identificē standarta buferšķīduma

Vienāda izmēra un pieslēgvietas, ērts dizains mehāniskās struktūras

Specifikācijas:

Signāla Pārveidošanas Padome (Raidītājs) V2:

Barošanas Spriegums: 3.3~5.5 V

Izejas Spriegums: 0~3.0 V

Zondes Savienotājs: BNC

Signāla Pieslēgvieta: PH2.0-3P

Mērījumu Precizitāte: ±0.1@25℃

Izmērs: 42mm*32mm/1.66*1.26 gadā

pH Zondes

Tipa Zondi: Laboratorijas Pakāpe:

Noteikšanas Diapazons: 0~14

Temperatūras Diapazons: 5~60°C

Nulles Punkts: 7±0.5

Reakcijas Laiks: 0.5 gads (atkarībā no lietošanas biežuma)

Kabeļa Garums: 100cm

IEPAKOJUMA SARAKSTS

pH Zondes(Laboratorijas Pakāpe) x1

pH Signāla Pārveidošanas Valdes x1

Smaguma Analogo Sensoru Kabeļu x1

pH Standarta Buferšķīduma 4.0 NEVIENS

pH Standarta Buferšķīduma 7.0 NEVIENS

Ūdensizturīgs Blīvi x2

Skrūvējamu Vāciņu, lai BNC Savienotājs x1

M3 * 10 neilona pīlārs x4

M3 * 5 skrūvju x8

Arduino Pieslēguma Shēma

Padomi:

1. Ar BNC savienotājs un signāla pārveidošanas valde ir jātur sausa un tīra, pretējā gadījumā tas ietekmēs ieejas pretestība, kas izraisa nepareizu mērījumu.Ja tā ir mitra, tas ir jāžāvē.

2. Signāla pārveidošanas valde nevar tieši likts uz slapja vai pusvadītāju virsmas, pretējā gadījumā tas ietekmēs ieejas pretestība, rezultātā neprecīzu mērījumu.Ieteicams izmantot neilona pīlāru, lai novērstu signāla pārveidošanas valdes, ļauj noteiktu attālumu starp signāla pārveidošanas valdes un virsmas.

3. Paaugstināta stikla burbulis galvā pH zondes, būtu jāizvairās no pieskaršanās ar cieta materiāla.Nekādu bojājumu vai skrāpējumu radīs elektrodu, lai izgāztos.

4. Pabeidzot mērījumu, atvienojiet pH zondi no signāla pārveidošanas valde.PH zondes nevajadzētu būt saistīts ar signāla pārveidošanas padome bez barošanas ilgu laiku.

Tagi: ciparu mērītāju, arduino leonardo r3, arduino, ph, pārtikas ph metrs, arduino nano, arduino dfrobot, glikozes mērītāju, 4gb pi, ph testeri
Zīmola Nosaukums DFRobot
Modeļa Numurs Smaguma
Ar Apgaismojumu Vai Nav No
Displeja Tips ANALOG

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti