Izpārdošana

€11.92

€24.85

Roku šūtas Melnās Ādas Stūre Vāks Kia K2 Kia Rio 2011 2012 2013

Pievienot atsauksmi

Lieliski jaunumi: Līdzekļa materiāli un procesi ir pilnībā modernizētas! ! !

1.Izvēlēto augsta blīvuma microfiber apstrādāti, vairāk nodiluma izturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem, un palielina kalpošanas laiks 2.Pēc īpašas apstrādes, produkts kļūst mīkstāki, vieglāk šūt, un ir augstāks der stūre.Šūšanas ziemā, vairāk spēj parādīt priekšrocības Piezīme: 1. Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, vai jūsu automašīnas stūres ir tāds pats kā mūsu attēlu.Ja tas ir tas pats, jūs varat iegādāties.Ja tas ir kas cits, lūdzu, norādiet savu stūre attēlu uz klientu apkalpošanu. 2. Produkta materiāls: mākslīgā āda (augsta blīvuma microfiber). 3. Ja jums ir nepieciešams, personalizētu pielāgojumu, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 4. Šis produkts ir stūres rats segumu, ne stūres rats!Ja jūs vēlaties iegādāties Īstas Ādas, lūdzu, noklikšķiniet uz saites zemāk, Lūdzu, nav noņemtu sākotnējo ādas !

Atsauksmes :Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem , lūdzu, dod man labas atsauksmes un 5 zvaigznes , liels paldies jums . Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem , lūdzu, sazinieties ar mums, un man pateikt, kāda ir problēma , mēs jums palīdzēsim atrisināt .Jo mūsu mērķis ir 100% klientu apmierinātību .

Pretrunām : Ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, neatveriet strīdu, jo mums nav spēju, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas.

Tagi: kia rio x line, kia rio 2013 stūre, sportag 4, kia rio, kia rio 3 stūre, cam kia sportage, kia logotips sportage, Uz stūres, gse z1, 2012. gada kia rio
Objekta Garumu 25inch
Postenis Svars 0.3kg
Postenis Diametrs 38inch
Materiāla Tips mikro šķiedras ādas
Postenis Augstums 10inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 18inch
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9000
Vienuma Tips Stūres Rati & Stūre, Centrmezgli
Zīmola Nosaukums APPDEE

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti