Izpārdošana

€6.30

€7.87

SAYFUT Augstas Kvalitātes 2019 PU Ādas Bikses Sievietēm, Sexy Sievietes Īsās Bikses Vaļīgas Gadījuma Elastīga Vidukļa Bikses Plus Lieluma Karstā Bikses

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts:

Produkta informācija:

• Produkta Funkcijas

Šis augstas starām. disco bikses būs pārliecināti, lai saglabātu jums jauku, vienlaikus arī nodrošinot jums izceļas no pūļa.Izgatavots no speciālā stiept auduma un neilona spandex tas būs kompliments jebkuru izskatu.Jābūt īsiem jūsu garderobi, apmeklējot puses.

• * Šīs bikses sieviešu ar vaļēju montāžas glaimojošs stilu un stiept viduklis joslā,liek jums justies kā slīdēšanu par brīze.

• Metālisks Šorti ir ideāls fantastisku 80 tēmu puses,joga,diskotēka,treniņu,uzdevums,fitnesa,deju klubi,nakts,cosplay,hallowen tērpi,karnevāla,ziemassvētki,jaunais gads puses, padara jūs pievilcīgu darbības laikā.

• Sexy spilgtas krāsas: Sudraba Šorti,Zelta Bikses,Melnas Bikses,kādu no tiem ir ideāli piemērots jūsu puse dienas.

Izmēri :

Produkta Displejs:

DETALIZĒTI:

Uzmanību, Lūdzu:

1. Lūdzu, izlasiet manu izmēru diagrammas rūpīgi, kas var atšķirties no jūsu vietējā.

2. Tur var būt nelielas atšķirības krāsu dēļ apgaismojuma efekts laikā fotografēšanas vai pretendentam ir monitora iestatījums.

Mēs esam Dizainers.Visiem tiem, Shaper tika izstrādāta ar mūsu menedžeri.Lai gan Mums ir tikai mazo uzņēmējdarbību,bet mēs cenšamies, lai padarītu postenis ir tieši tā, kā aprakstīts vai pat labāk.Mūsu mērķis ir panākt, lai jums ir laba pircēja pieredze mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir 100% faktisko foto,bet tur varētu būt krāsu atšķirības svārstās no cita datora ekrāna.ceru, ka u var saprast.

Manuāla mērīšana būs neliela atšķirība, lūdzu, lūdzu, apstipriniet savu izmēru, pirms pirkšanas.Lūdzu, e-pastu mums, ja u ir kādas sajaukt lieluma.

mēs nevaram 100% garantija, mūsu izmēri ir piemērots ikvienam.Ja jūsu vidukļa izmērs ir starp diviem izmēriem, mēs iesakām jums izvēlēties liela izmēra.

Lēmumu rūpīgi pirms pirkšanas!Ja izmērs nav piemērots jums, mēs jums piemērotu mainīt!

Shipping Noteikumi:

prece tiks izsūtīta 48 stundu laikā.postenis nebūs izsūtīt svētdienas un Svētku dienas.Mums ir jāpievērš uzmanība, lai jūsu, lai jūs laikā, bet, lūdzu, neuztraucieties, ja tas uzrodas vēlāk, mēs sazināsimies ar kuģniecība, lai sazinātos ar jums.

Atgriešanas Noteikumi:

Lūdzu, sazinieties ar mums 1st ja jums ir jebkādas problēmas ar produktiem,NEVAR atvērt jebkuru strīdu vai sliktas atsauksmes pirms sazināties ar mums,lūdzu, noticiet, ka mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas jums!

Mēs Pieņemam atpakaļ, ja tur ir kaut kas nepareizi produkta un prasība jāiesniedz pirmo 7 dienu laikā pēc produkta saņemšanas.

Visas preces ir jāatgriež oriģinālajā iepakojumā, un pircējs ir atbildīgs par atdošanas.

Tagi: kleita zemas frekvences sexy, vīriešu laupījums šorti, fetišs ādas valkā, stoff, mākslīgās ādas, gadījuma sievietes, kāpumi šorti starām., auduma, mākslīgās ādas, Īss, bavārijas ādas bikses
Fit Tips Izdilis
Dzimums SIEVIETES
Slēgšanas Tips Elastīgs Viduklis
Izmērs S,M,L,XL,2XL
Modeļa Numurs karstā bikses
Vienuma Tips Bikses
Zīmola Nosaukums SAYFUT
Materiāla Sastāvs 80%Poliesteris,15%Kokvilna,5%Spandex
Stils Sexy & Club
Modelis Tips Cietie
Materiāls Poliestera
krāsa melns,sudraba,zelta
Viduklis Veids augsts
Apdare NAV
Elsas Stils Regulāri

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti