Izpārdošana

€18.20

€60.67

Ātra Piegāde 50/100gab Organza Kāzu Krēslu Vērtnes Kāzu Krēslu Mezglu uz Kāzu Puse, Apdares Hotel Piederumi

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Izmērs: aptuveni 275(L)*18(W)cm Daudzums: 50/100gab Uzmanību: produkts nav saistīts, jums ir nepieciešams, lai sasiet to ar sevi.

Ievads:

Par kādu formālu gadījumos, piemēram, viesībām, balle, ceremonijas, kāzu svinības, vai sapulces, lente tiek uzskatīta apdare pievienot īpašu garšu, vai arī šarmu, lai radītu unikālu atmosfēru.Jūs varat kaklasaiti šo lenti uz bowknot vai citas īpašas formas, kā jūs vēlaties.Cieši tie šo lenti uz muguras krēslu, un tas, protams, nesīs daudz augstas klases šarmu.Nevilcinieties vairs! 1. Par krāsu: Visas preces ir veikti natūrā.Bet šaušana gaismas, leņķi un monitora iestatījumus un citus faktorus, kas var izraisīt esamību noteiktu krāsu attēlos, ne kvalitātes problēmu, lūdzu, dominē veida, paldies! 2.Par izmērs: Visi izmēri tiek mērīti manuāli,tā ir normāla parādība, par mērījumu kļūda 1-3cm, ceru, ka jūs to saprotat! 3. Par tarifu: Visi mūsu cena nav secinot, tarifu, kuģu kravu ir tikai transporta nodevu, tarifu, ir jāmaksā jūsu valsts Pasūtījuma no importētāja, un katras valsts Pasūtījuma Noteikums ir dažādi, Ja ir tarifu, jums vajadzētu maksāt par sevi, ceru, ka jūs par to zināt!

Tagi: puse krēsli aiz rupjš audekls, bāra krēsls koka, grupa priekšsēdētājs, adatu spilventiņš, pīļu puse, lai līgava, bufetes tipa plāksne, melns roll, krēsls vērtnes, krēsla tronī,
4 viesnīca piederumi
2 Kāzu Krēslu Mezgls
Modeļa Numurs D01
raksts Plain Krāsoti
Stils Vienkāršā
3 Kāzu Krēsls
5 kāzu krēslu apdare
Iestatīt Tipu
1 Krēsls Vērtņu
7 krēslu pārvalki kāzām
Materiāls organza auduma
6 Kāzu krēslu vērtņu
Izmērs 18x275cm
Izmantošana Banketu
Daudzums 50/100 gab
8 organza loki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums MAZLIET.LIDOT

Uzrakstīt recenziju