Izpārdošana

€40.74

€61.73

LED Augt Gaismas Spuldzes, Pilns Spektrs 150W COB E26 E27 LED Augu Augt Lampas, telpaugi Siltumnīcu Dārzeņi Ziedu Ziedēšanas

Pievienot atsauksmi

Kāpēc Izvēlēties KF AUGT ® ?

1. KF Augt, līderis led augt gaismas jomā, inženieri ar vairāk nekā 10years pieredzi.

2. Mūsu koncepcija projektēšanu, ražošanu tiesības led augt gaismas.Sniedz jums perfektu led augt gaismas, lai audzē augus.

3. KF Augt Izstrādāti NLO, R&B, Pilna Spektra CXB3590, SMD Paneļa gaismas un Blacksun Ultra-plānas ūdensizturīgs sērijas led augt gaismas jūsu izvēles.Un mēs projektēšanas vairāk un vairāk augt gaismas, lai apmierinātu dažādas savu klientu vajadzības

4. Kā ražotājs, mēs pieņemam OEM, ODM pakalpojumu.

Īpatnības:

1. Produkta Veids: AC Drive COB LED Augt Gaismas

2. Ligzda Bāze: E27 E26

3. Lampas Jauda: 150W

4. Sienas Zīmēt Elektroenerģijas Jauda: 50W

5. Krāsu Temperatūra: Pilna Spektra

6. Viļņa garums: 380nm-840nm

7. Ieejas Spriegums: 110V/ 220V

8. Krāsu Atveidošanas Indekss:Ra80

9. Korpusa Materiāls: Alumīnijs

10. Dzīves ilgums:vairāk nekā 10000 stundas

11. Funkcija: Nav Nepieciešams LED Barošanas Vadītāja, Tieši savienot 110V vai 220V

12. Lietojums: LED augt gaismas, iekštelpu augu, telts, siltumnīcas, hidroponika augt sistēma

Lūdzu, jānorāda: strāvas vads ir aksesuārs augt gaismas.Tas ir nepieciešams iegādāties atsevišķi.

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Maksājumu jāveic 3days pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājumu jāpabeidz 7days.

1.Mēs kuģis pasaulē(gaidīt dažas valstis un APO/FPO).

2.Prece tiks izsūtīta 2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

3.Parasti piegādes laiks ir 10~60 darba dienas.Bet sakarā ar dažādu muitas ieskaita laiku dažādās valstīs, tā būs spēkā paku parasto piegādes laiku, tādēļ, lūdzu, saskaņā stāvēt tā.

4.Mēs pieņemam DHL, UPS, EMS un citu Express, ja jums ir nepieciešams mainīt piegādes veidā, lūdzu, sazinieties ar mani.

5.Kuģniecības izmaksas nav iekļautas ievedmuitas nodokļa nodokļiem, pasūtījuma nodokli, pircējam ir paredzēts, lai reponseble šo muitas nodokļiem.

6.Ja jums nav iegūt jūsu zemesgabala 45days, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, mēs atrisināt to pirmo reizi.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30days atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA .Nav nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālā packageing un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu atrašanās vietu.

3.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU , saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no aliepxress.Vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav kā advertiased.

1.12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, damanged un/vai ļaunprātīgi saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu warrnty.

2.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ withing garantijas laiks (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

3.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Tagi: cob fito, pilna specturm cob led, sadzīves augu, 150w augt led, led cob pilna espectrum, les spuldzes augu, mazas siltumnīcas, fitolamp iekārtām, led, cob led yxo, E27 Ligzdu
Korpusa Materiāls Alumīnija
Garantijas laiks 2years
Barošanas Avots AC
Spriegums 110-240V
Zīmola Nosaukums kf augt
Modeļa Numurs KF-PAR150
Vienuma Tips Augt Gaismas
Materiāls Alumīnija
Ir Regulējamas, No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garums 14cm
Gaismas Avots LED Spuldzes
Platums 9.5cm
Sertifikācija UL
Funkcijas E26 E27 Ligzdu bāzes, Nav vadītāja,

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti