Izpārdošana

€11.10

€17.34

SUOTF MMA boksa fitnesa sporta īpašu vaļīgas bikses, kas cīnās boksa bikses muay thai apģērbu Tiger Muay Thai īss mma sanda

Pievienot atsauksmi

Labdien, mans dārgais draugs, paldies, ka nāk!Es novēlu jums un jūsu ģimenes veselību, prieku katru dienu!

1 pērkot preces ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mani, ja jūs neesat pārliecināts, ka jums piemērotu izmēru, lūdzu, pasakiet man, laikam, man būs izvēlēties vispiemērotāko jūsu izmēra, lai jūs.

2 es izvēlos tevi, es būšu kyocera oficiālajā loģistika, kravu, ir zaudēts vai nevar ierodas laikā, sistēma automātiski dod jums atpakaļ savu naudu, tas ir drošākais loģistikas risinājumus, trūkums ir tas, ka loģistikas informācijas atjaunināšana lēnām, esiet droši gaida!

3 atrasts pēc preces saņemšanas bojāts, mērīšanas kļūdas, mazāk kuģu, kuģošanas līdzekļa nosūtīta nepareizi, nav apmierināti ar produktu kvalitāti, lūdzu, sazinieties ar mani laikā, atcerieties, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani, neminiet strīdi, strīdi būs tikai ātruma izmaiņām, lai atrisinātu problēmu, lēni, atcerieties, lūdzu, sazinieties ar mani tūlīt, es jums maksājuma vai nomainīt produktu, jūs apmierinošu atbildi!

Es novēlu jums laimīgu iepirkšanās, esmu vārdā, mana ģimene, un es novēlu jums un jūsu ģimenes mācību sasniegumiem, darbs ir gluda, biznesa plaukst!

Tagi: musy taizemes bikses, īss boxe taizemes mazulis, muay tha, king tiger tanku, taizeme muay thai šorti, muay taju sievietēm, fluory muay thai, muay taju īss, mma pad, muay thai tiger
Modelis Tips Dzīvnieku
Muay Thai Tiger muay taju apģērbi
Modeļa Numurs mma šorti
mma īss thai šorti
šorti mma mma
mma šorti muay taju īss
Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Poliestera
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
īss muay thai īss mma
sanda kikboksa šorti
lēti mma šorti boksa apģērbi
Boksa muaythai šorti
boksa šorti muay taju boksa šorti
Zīmola Nosaukums suotf
mma cīņas bikses cīņa šorti

Uzrakstīt recenziju