Izpārdošana

€5.80

€9.67

JFUNCY Plus Lieluma 2020. Gada Vasaras Sieviešu Kokvilnas Topi leduslācis Antarktīdas Pingvīnu Iespiestas Grafikas Krekli ar Īsām Piedurknēm Sievietes T-krekls

Pievienot atsauksmi

Draudzīgs Atgādinājums:

Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

Izmēru var būt 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana. (1cm=0.39 collas, 1 inch=2.54 cm)

Tāpēc, ka gaismas un ekrāni displejs,Faktiskais preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlos.

? Piegāde Sagatavošana laika Mēs garantējam kuģis preces no laikā 1-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās. ?Izsekošanas paketi, Jūs varat izsekot jūsu pakete šajā tīmekļa vietnē: www.17track.net ?Lai aizsardzības laiks ir palicis, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks. ?Iepakojuma nevar deliveried, Ja jūs nevarat saņemt preci pēc 45 dienām vai muitas turiet / piegāde atcelts / parcel atpakaļ / un citu iemeslu dēļ.

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, Mēs darīsim visu, kas mūsu centienus, lai atrisinātu problēmu. ?Tur ir problēma ar saņemto preci, Lūdzu sazināties ar mums pirmo reizi, Mēs veiksim visas pūles, lai atrisinātu problēmu.

Visa pārdošanas / Kritums piegāde Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ātra piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Tagi: moschino, pingvīns tshirt, pingvīns rotaļlietas, lācis tshirt, polar krekls, 20 cm audums, ANTARKTĪDA, grafiskais tee, PINGVĪNS, pingu krekls
Modeļa Numurs WTTE226
Apģērba Garums Regulāri
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Piedurknes Stils Regulāri
Modelis Tips Karikatūra
Piedurknes Garums(cm) Īss
Materiāls Kokvilnas
Zīmola Nosaukums JFUNCY
Apkakle O-Veida Kakla
Auduma Veids Broadcloth
Stils Ikdienas
Apdare NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti