Izpārdošana

€2.91

€4.69

Jaunu Modi Sievietēm, Vīriešiem Lasīšanas Brilles Metāla Pilna Kadra Optiskā Stikla HD Izturīgs pusmūža Gadagājuma Presbyopic 1.0-4.0 R074

Pievienot atsauksmi

Krāsu un Izmēru :

1. Sakarā ar dažādiem mērījumiem , lūdzu, pieņemiet 1cm kļūdas .

2. Dažādu datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās ,pat ja tā ir tā pati krāsa ,tāpēc, lūdzu, ļauj pamatoti krāsu atšķirība .

Maksājums:

Jūs varat pārskaitīt tieši no Moneybooker ,Visa , MasterCard kredītkarti, bankas pārskaitījumu un Western union.Atbalsta Dizainadienas.lv Darījuma pakalpojumu.

Piegāde:

1.Mēs atzīs savu posteni kā "dāvana", un tā vērtība ir aptuveni $5for muitas ērtības.

2.Sūtījums tiks piegādāts laikā 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu, ziņu gaisa pasts būs aptuveni 20-45 dienas, dažās valstīs notiks 20-60 dienas.Lielākā daļa valstu ir bezmaksas piegāde, bet atsevišķām valstīm un piegādes veidu nepieciešams maksāt nelielu kravu.

Paziņojums: Brīvdienu un nedēļas nogalēs nav iekļauti darba dienas , Starptautisko pārvadājumu nepieciešams ilgs laiks, lūdzu, esiet pacietīgi.Un tur varbūt vairāku dienu kavēšanos.

Ienākumi:

Jo piegādāt izmaksas ir ļoti augstas, nav vērts, lai atgrieztos produktu, ja esat izvēlējies nepareizu izmēru, vai nepatīk tas, ko parasti mēs iesakām saglabāt to, jūs varat pārdot savu draugu, vai sūtīt draugam kā dāvanu, Ja tas ir nepieciešams, lai atgrieztos, tur pircējs ir atbildīgs par kravas.Paldies.

Atsauksmes:

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja esat neapmierināti ar to, vai bojājums , lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atvēršanas strīdu vai atstājot negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Paldies ļoti daudz!

Tagi: waman lasījumā stikla, vīriešiem lasīšanas brilles nokrāsu, vīriešiem lasīšanas brilles lasījumā, lasīt glasse vīriešiem, vīriešu sudraba lasījumā stikla, dāmas lasīšanas brilles vīriešiem, vīriešiem lasīšanas brilles matēts, zelta lasīšanas brilles vīriešiem, metāla lasījumā stikla, f lasīšanas brilles vīriešiem
Objektīvs Augstums 3.3 cm
Pārklājums HC
Rāmja Materiāls SAKAUSĒJUMA
kāju garums 13.8 cm
Lēcas Krāsa Skaidrs
Zīmola Nosaukums SCOBER
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lēcu Materiāls Akrila
Dzimums Unisex
Modeļa Numurs R074
Objektīva Platums 5.1 cm
Kopējais platums 13.6 cm
Lēcas Optisko Atribūts Spogulis
Deguna platums 1.8 cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti