Izpārdošana

€4.10

€5.70

Pieaugušo Dienasgrāmata 10 Ātrumu Vibrators no Silikona Anālais Plug Lapsa Asti Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Vibrējošais Bullet Butt Plug Erotiska BDSM Produkti

Pievienot atsauksmi

Pieaugušo Dienasgrāmata 10 Ātrumu Vibrators no Silikona Anālais Plug Lapsa Asti Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Vibrējošais Bullet Butt Plug Erotiska BDSM Produkti

Materiāls : Silikons + ABS Vibrators izmērs : 1.8 * 9 cm Anālais spraudņa izmērs : 2.8 *7.5 cm, Astes garums : aptuveni 30 - 40 cm (Sūtīt pa ramdon) Vibrators frekvence : 10 ātrumiem Ietver : Anālais spraudnis vai seksa rotaļlietām, kas noteikts saskaņā jūsu izvēlēties Iepakojums : Diskrētu paketi, aizsargātu jūsu privātumu, 10 Ātrumiem vibrators, spēcīgu, bet klusu, lai saglabātu privāto dzīvi.Mini izmēra ielikt kabatā, lai baudīt jebkurā vietā.Mīksts silikona anālais plug ir tievs pietiekami, lai iesācējs, un pietiekami daudz, lai apmierinātu pieredzējis lietotājs.Ar papildus skaisti kupla sexy lapsu astes , jūtas pārsteidzošs pret ādu.Šī foxy asti anālais plug ir garantēta, lai panāktu sajūtu animalist fun un spēlēt, lai jūsu mīlestība dzīvē.Erotiska priekšspēle nekad nav bijis tas vizuāli patīkami.

Piegāde:

Visi vienumi tiks nosūtīti ar Aviopastu, pēc 7 kalendāro dienu .Kuģniecības ilgst aptuveni 10-45 darba dienu laikā.Ja jums ir steidzami , pls izvēlēties citu express ,piemēram, DHL,EMS ,utt.

Atsauksmes:

Visas pozitīvu atgriezenisko saiti ir appreciated .

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Un mums būs darīt to pašu jums.

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, nevis atstāt negatīvas atsauksmes.Tikai negatīva vai neitrāla atsauksmes neatrisinās problēmu.

Lūdzu, uzticieties mums, ka mēs varam atrisināt problēmu ar atbilstošu veidos.

Atgriešanās un Kompensāciju:

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas skaits.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija:

Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES DERĪGUMA TERMIŅŠ.

Tagi: bdsm komplekts, manējā seksa rotaļlietas, anālo klizmu, anālais, bdsm rotaļlietas, seksa rotaļlieta, plug asti, dzimums, anālais plug, butt plug asti
Izmantošana Prostata masāža šķīstības seksa rīki
Neķītrs Attēlu No
Zīmola Nosaukums Pieaugušo Dienasgrāmata
Veids Anālais Aizbāznis + bullet vibrador seksa rotaļlietas komplekti
Vibrējošo dildo Klitora stimulators vibrācijas
Funkcija 2 Pieaugušo spēli cosplay seksa rīki
Vienuma Tips anālais plug
Fit Fetišs pieaugušo seksa produkts vīriešiem sieviete geju pāri
Izmērs 2.8*7.5CM / 1.8*9CM
Funkcija 1 Vibrējošais Masturbator
Modeļa Numurs WN0019
Materiāls Silikona
Seksuāli Divdomīgs No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti