Izpārdošana

€5.17

€7.95

Vintage Bronzas Stick Konuss Vīraka Turētājs Retro Lotus Metāla Vīraks Degļa Plate Vīraks Pelnu Ķērējs Ar Noņemamu Misiņa Bumbu

Pievienot atsauksmi

Īpašības:

-Radošā bambusa lapām formas dizaina vīraks rakstītājs ir ne tikai var būt noderīgs aromterapijas līdzeklis, bet mākslas darbs, liels apdare, lai jūsu istabā, dekoratīvā un praktiskā gan.

-Izgatavoti no augstas kvalitātes sakausējuma, ciets un izturīgs, ideāli tehnoloģiju radīšana padara tā mirdz ar žilbinošu briliance.

- Ar izsmalcinātu meistarība un skaista iepakojuma soma, iepakots, tā būs lieliska dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.

-Ar atdalāmiem misiņa bumbu, kas ir 3mm caurumu, stick vīraks var doties jebkurā virzienā, kuru vēlaties.Bambusa lapu formas plāksnes var turēt vairākas konuss miglošanas līdzekļus, tajā pašā laikā.Ar savu iztēli, jūs varat veikt vairāk interesantu kombināciju.

Specifikācijas:

Materiāls: cinka sakausējums

Izmērs: Garums 14 cm,Platums x 5 cm

Paketē Iekļauts:

1 * Vīraka Turētājs

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu, paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: gudrs insense turētājs, vara loksnes, ķērējs shell, vīraka turētājs, downstem, svētku tealight svečturi, svečturi vāki, deglis eņģelis, kaulu mapes, vīraka turētājs, statīvs
Izmantošana Neatening/Uzglabāšanai
Veids Misiņa Bumbu
Ražošana Svece Aromterapijas Krāsns
Modeļa Numurs vīraka kociņi
Kontaktdakšas Tips -
Kosmētikas Līdzeklis NAV
Klasifikācijas Vīraks Bāzes
Materiāls Vara
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pielietošanas Joma Dzīvojamā Istaba

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti