Izpārdošana

€10.17

€12.25

Vīriešu Datora Soma Portatīvo Portfelis - Bieza, Liela apjoma Failu Paketi - šķērsgriezuma Oxford Audums Biznesa Soma

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Anti-oksidācijas apšuvuma aparatūru, lai saglabātu biezums vienlaikus uzlabojot izturību indekss.

2、rāvējslēdzēju vadītājs šo produktu, ir pārklāts ar zīmola LOGOTIPU, kas padara vilkt gluda, jūtas labi, un ir izturīga un drošāku.

3、Pieņemot standarta sešu daļa šujamos diegus procesu ar stingru meistarība, nesošās daļas ir visi, kas pastiprināta ar vairākiem diegiem.

4、Sakarā ar lielu iekšējo ietilpību, tas var ievietot 14 collu klēpjdators, un tas ir paredzēts biznesa casuals, kas var uzņemt visus rokas bagāžas un soma nav viegli deformējas.

5、soma var viegli uzņemt 14 collu klēpjdatoriem, IPADs, maki, karšu iepakojumi, mobilie telefoni, cigaretes un citas ikdienas ceļot priekšmetus, kas var palīdzēt jums, lai uzglabātu objektus.Ar vienkāršu un dāsna dizains, tas ir reāls, praktisks somas!

Produkta parametri:

1.Produkta Nosaukums: Dokumentu paketi šķērsgriezuma Oxford audums biznesa pakete

2.Iekšējais materiāls: poliesteris

3.Krāsa: dziļa krāsas (maksimālais garums ir apmēram 150CM/59.06 gadā)

4.Lietošanas veidi: darbu, biznesa ceļojumi, tikšanās

5.Plecu siksna ar gara plecu siksna svars par 0.91 KG

6.Struktūra: priekšējā kabatā, multi-funkciju kombinācija maisā, galvenais maiss, aizmugurējā kabatā, rāvējslēdzēju, slēpts kabata

7.Jauda: var likt uz 14 collu klēpjdatoriem, A4 formāta žurnāla failus, mobilie telefoni, maki, utt.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: 13 collu klēpjdatora soma, apc klēpjdatora soma, jubilejas piliens auskari, mlitary portatīvo datoru mugursoma, Mugursoma, klēpjdatora soma 15 6 collu vīrietis, klēpjdators mugursomas tech, comfast wifi, portfelis, ādas vīriešiem, vīriešu portfelis
Zīmola Nosaukums comfast
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Stils Biznesā
Dzimums VĪRIEŠI
Veids portatīvo datoru mugursoma
Materiāls Citi
Modelis Tips Citi
Modeļa Numurs soma
Piemērojamie Modeļi Citi
Iepakojums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti