Izpārdošana

€4.28

€6.19

Mini Desktop Tīrīšana Tīrīšanas Birste Maza Suka Dustpan Set Home Office Tabula Tīrīšanas Instrumenti, Portatīvie Galda Dustpan Komplekts

Pievienot atsauksmi

Mini Desktop Tīrīšana Tīrīšanas Birste Maza Suka Dustpan Set Home Office Tabula Tīrīšanas Instrumenti, Portatīvie Galda Dustpan Komplekts

Aizzīmju Punktiem: 1、Premium Materiāls: tīrīšanas komplekts ir izgatavots no PP materiāla, un apstrādāta, lai viens laiks, lai izveidotu savu pašreizējo formu, kurā nav aptuvenu pusē.

2、Korozijas Izturība: PBT mīkstu otu, ir mīksts un smalks, kas piedāvā augsta elastība un izturība pret koroziju, lai palīdzētu jums tīrīt countertop.

3、Augstas Kvalitātes: EVA suku funkcijas, augsta cietība, augstu stiprību un ūdens drošs.Un tas ir izturīgs un nav bojāt galda, tādējādi pilnīgi noņemot ūdens traipus.

4、Imitable Dizains: putekļu pannas un un brush funkcija, kopīga plānošana un vertikāla uzglabāšana, glabāšana galda tīrs un kārtīgs.

5、Viegli Izmantot: Tas ir vienkārši, lai aizstātu suka galvas ar jaunu, tādējādi vienkāršojot pasākumus, lietošanas kopumu, padarot jūs tīrāku, vieglāk.

Apraksts:

Divu veidu suka galvas var izmantot pēc vēlēšanās, ko var izmantot, lai attīrītu no netīrumiem un šķidruma traipi, palīdzot jums ātri tīrīt atkritumus pie virtuves galda un datorā.Set funkcijas kombinētās uzglabāšanas un vertikālo izvietojumu, kas padara to ideāli telpas taupīšanas sīkrīku darbvirsmas.

Specifikācijas:

Nosaukums: Tīrīšanas Komplekts

Materiāls: PP+PBT/EVA

Krāsa: zila, pelēka

Izmērs: par 19.5*13.8*3.6 cm/7.68*5.43*1.42 gadā (nelielas atšķirības, ko izraisa mēra ar roku)

Iepakojuma Saraksts:

1*tīrīšanas komplekts

Tagi: slotu slaucīt, aqua veltnis, sukas, sukas dustpan, robots t, dustpan mini, kimono komplekts, virpas metālapstrādes virpu, sukas bērnu, mājas dekori
Modeļa Numurs KĀ SHWO
Veids Rokas Birste un Dustpan
Dustpan Materiāls PP
Izmantošana Mājas
Slotas Kāts Materiāls PVC
Zīmola Nosaukums CHUWUJU
Suka Galvas Materiāls PP

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti