Izpārdošana
Pasaku roku ziepes standarta Mini ziepes diy zīmogs zīmogs chaprter3cm Skatīt lielāku

€3.90

Pasaku roku ziepes standarta Mini ziepes diy zīmogs zīmogs chaprter3cm

Pievienot atsauksmi

Produkta nosaukums:ziepes, zīmogs izmērs:3*3cm Materiāls:Akrils

Piegādes termiņš : Tas aizņem tikai aptuveni 7-14 darba dienām no kuģa uz Amerikas savienotajām Valstīm , un 15-30 dienu laikā uz citām valstīm un vietām visā pasaulē.Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās vai nodokli, jo tranzīta laiks ir ļoti atkarīgs un ja par Vietējā Pasta Pakalpojumu.

Apmaksas veids : Lūdzu, sūtiet jūsu maksājumu, 7 dienu laikā no dienas, Paldies tik daudz.Vai mēs varētu atcelt pasūtījumu.

Savienot mūs : Lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mums ar visiem jautājumiem.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu visiem e-pastiem ietvaros, biznesa dienas.

Atsauksmes : Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, Lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Ja tur ir kaut kas nepareizi, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai piegādātu 100% apmierināti klienti pakalpojumu.

PALDIES TIK DAUDZ PAR JŪSU APMEKLĒJUMA :)

Tagi: zīmogs vilks, retro sirds zīmogs, ķīna zīmogs, gumijas zīmogs, 2020 zīmogs, komplekts zīmogs, zīmogs ziepes, grāmatu akrila zīmogi, pasūtījuma ziepes zīmogs, Flash Zīmogs
Izmantošana Apdare
Veids Standarta Zīmogs
Modeļa Numurs 826
Materiāls Akrila

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti