Izpārdošana

€10.66

€13.00

Dāvanu josta melnā dekoratīvās burkas

Pievienot atsauksmi

jūs arī varat sekot mūsu veikalā, lai kā VIP ,vienkārši noklikšķiniet uz apakšu "sekot",jo vadītājs no mūsu veikala.tad cena būtu labāka,un, ja mēs veicām akcijā, jūs saņemsiet ziņu laikā.

kuģniecības 1.Visi vienumi tiks nosūtīti ar aviopastu 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums tiek noskaidroti . 2.Mēs nevaram sūtīt preces uz nedēļas nogali, un Ķīniešu svētkiem. 3.Ja jums nav iegūt jūsu vienumus saprātīgu laiku , lūdzu, sazinieties ar mani, es gribu palīdzēt jums, lai atrisinātu problēmas. 4.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem, ja tas noticis.Mēs regulētu transporta saskaņā ar summu, kas par savu pirkumu , bet laikā no transporta ierobežojumiem. 5.Ja jums ir sava mīļākā kurjeru, lūdzu, sazinieties ar mani.

atsauksmi 1.mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2.ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus,lūdzu, atstājiet mums aktīva atgriezeniskā saite,5 zvaigznes ir labākais,paldies.

3.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: eco friendly jar, viens otru, keramikas ingvers jar, ingvers jar vāze, melna kosmētikas jar, vintage dekoratīvās jar, keramikas trauciņu uzglabāšanai, Jar, jar porcelāna, keramikas jar
Zīmola Nosaukums Vilnis Riska
Izmērs M
Jauda Citi
Iepakojums 1
Garšvielas Konteineru stili VĀCIŅU
raksts cilvēka seju
Forma Cilindriskās
Izmantošana galda dekorēšana
Materiāls Keramikas
Iezīme Noliktavā
Modeļa Numurs 20190304
Stils milāna

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti