Izpārdošana

€6.42

Glueless Mežģīnes Parūka Klp Parūku Ar Regulējamām Lencēm Vairumtirdzniecības Aušanas Vāciņi Sieviešu Matu Neto & Tīkliņi Easycap 6011

Pievienot atsauksmi

Vienība: Glueless Mežģīnes Parūka Klp Parūku Ar Regulējamām Lencēm Vairumtirdzniecības Aušanas Vāciņi Sieviešu Matu Neto & Tīkliņi Easycap 6011

Šī parūka vāciņš ir ļoti ērti, stiept, izmantot un mazgā ļoti viegli.

Garantija:objekti ir tāpat kā fotogrāfijas.Kvalitāte var būt guranteed.Rūpnīcas tiešo pārdošanu, ja jums nav, piemēram, tā vai cita iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs 100% garantija, patērētāja tiesības.

Liels pircējs: Ja jūs vēlaties wholsale, lūdzu, sazinieties ar mums.

1 .Moneybookers, Western union, Qiwi maku, Kredītkarti un Alipay ir acccepted, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA no Dizainadienas.lv. 2. Jums ir 3 dienas, lai maksātu pēc tam, kad jūs pasūtīt veiksmīgi. 3. Ja jūs nevarat pārbaudīt veiksmīgi, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz, ja jūs joprojām nevar maksāt, Lūdzu, sūtiet e-pastu uz Dizainadienas.lv lūgt palīdzību. 4. Dažreiz,ja jūs veicat maksājumu ar bankas pārskaitījumu, jūsu banka var būt nepieciešama 3-5 darba dienu laikā, lai apstiprinātu. (piemēram,Brazīlija Boleto).

1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adresi un telphone numuru! 2. Mēs sūtītu objektus no iekšienes 1-4 dienu laikā, kad Dizainadienas.lv apstiprina jūsu maksājumu. 2.Parasti, mēs nosūtīt jums pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu ; Ja jums ir nepieciešams, šī rīkojuma steidzami, lūdzu, izvēlies, EMS,DHL, Fedex ,UPS vai citu Express shipping veidā.Paldies!!! 3.Piegādes laiks: ir.DHL, TNT express shipping parasti aizņem 3-7 darba dienu laikā (nav iekļauts brīvdienu un nedēļas nogalē).b.EMS express shipping parasti ilgst 5-9 darba dienas (nav iekļauts brīvdienu un nedēļas nogalē).c.Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts: aptuveni 15 līdz 35 darba dienu laikā.Bet dažreiz tas aizņem ilgāku laiku (sakarā ar muitas jautājumu vai citas problēmas). 4. Lai nodrošinātu, jūs varat saņemt sūtījumu bez ievedmuitas nodokļus, mēs paziņo, ka tā ir kā dāvana un zemāko vērtību. 5.Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja'ss atbildību.

1. Ja ir kāda problēma ar mūsu produktu, jūs var lūgt atgriezt vai atmaksu 7 dienu laikā pēc saņemšanas objektus.

Bet lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmais, pirms jūs, kas atgriežas vai atverot kompensāciju, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Paldies!

2. Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, vai mēs atteiksimies arī veikt atmaksāšanu.

3. Pircējs ir atbildīgs par visas maksas, notika atgriešanās procesu.

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem, lūdzu, neaizmirstiet atstāt visas 5 zvaigznes atsauksmes.

Ja jums ir neapmierināti, Lūdzu, sazinieties ar mums!Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgs mums.Jebkuru problēmu var atrisināt, izmantojot paziņojumu.Paldies!

Tagi: hairnet, matu cilvēka parūka, utv007, priekšpusē mežģīnes parūka, viegli klp video adapteri, aust klp, lai padarītu parūka, parūka, shangke īss parūka, easycap, melns ar rozā parūka
cilvēkiem Sieviešu parūka vāciņi parūku
krāsa melns
Modeļa Numurs MP060011
Vienuma Tips Matu tīkliņi
Izmērs S/M/L
Materiāls Neilona Un Stiept Mežģīnes, Kuru Linuma Acs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti