Izpārdošana

€3.62

€4.52

AROMĀTS-201 Clip-on Mini Chromatic Tuner Ģitāras Skaņotājs Vijole Uztvērējs havajiešu ģitāra Uztvērēja 6 krāsas

Pievienot atsauksmi

AROMĀTS-201 Clip-on Mini Chromatic Tuner Ģitāras Skaņotājs Vijole Uztvērējs havajiešu ģitāra Uztvērējs

Meklēšana Precizitātes Indikators: Zems: indikators norāda uz kreiso pusi, rāda sarkano; Augsta: indikators, kas norāda uz labo, parādot sarkano; melodija: indikators norāda uz vidu, parādot zaļa.Specifikācija: Krāsa: Melna Pagrieziena priekšmetus: Hromatiskās, ģitāra, bass, vijole, havajiešu ģitāra Tuning diapazons: A0 (27.5 Hz) - C8 (4186.0 Hz) Jauda: 1 x CR2032 baterijas (nav iekļautas) Precizitāte: ± 0.5 procentu Displeja izmērs: 2.6 x 1cm / 1 × 0,4 Produkta svars: 18g / 0.6 oz Iepakojuma izmērs: 13 x 8 x 2,5 cm / 5.1 x 3.1 x 1in Iepakojuma svars: 33g / 1.2 oz Piezīme: baterijas nav iekļautas, jo aviosabiedrība neatļauj.Iepakojums Saraksts: 1 × Elektronisko uztvērējs 1 x Lietotāja rokasgrāmata (angļu un Ķīniešu)

Par Sūtījumu: - Mēs apstrādāsim sūtījuma 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad Dizainadienas.lv pārbaudīt jūsu maksājumu. - Izsekošanas numuru nāks ārā 2 dienu laikā, ja kuģis. - Aizjūras noliktavā: Pieejams ...... -UPS/DHL/Fedex: 5--12 dienām -EMS: 12 -- 27 dienām -Dizainadienas.lv Standarta Piegāde: 15 --37 dienām (parasti) -Pastu Ķīnas Gaisa Pasts: 25 -- 69 dienām (normāls) Delivey laiks ir paraugs laikā.Dažādās valstīs dažādi piegādes laiku. ( Euerope valstī būs ātrāk un attālā valstī būs nedaudz lēnāka) Lielākā daļa valstu, piegādes termiņu no 7 līdz 15 dienu laikā, ja sūta pa ātra piegāde.Katrā valstī ir savas muitas noteikumu un nodokļu un muitas maksājumi nav iekļauti pasūtījuma.

Dienesta laiks: Ķīna Laiks - no pirmdienas līdz sestdienai, no 8:30 esmu ~ 17:00 pm, lai apstrādes

- Ne vairāk kā 12 stundas, ziņu atbildi( izņemot brīvdienas ) Pēc pārdošanas politiku: - produktu kvalitātes problēma, laipni uzņemt HD tuvu fotogrāfijas par mūsu pārbaude; vai, ja nepieciešams, laipni veikt īsu video par mūsu spriedumu. - Mēs parasti responce šāda veida gadījumā 48 stundu laikā, un saņemt atpakaļ uz jums suggestative risinājumu vai galīgā apstrāde.Garantijas laiks: (Populele) 1 gads ( Pircējam būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības izmaksas, ja to lieto ilgu laiku, vai mākslīgām izraisa bojātas preces)

Maksājums:

Samaksāt par savu pasūtījumu uz Dizainadienas.lv, veiciet tālāk norādītās darbības:

1 Atlasiet uzdevumu un noklikšķiniet uz "Pay Now" pogu

2 Izvēlieties vēlamo maksājumu metodi uz izrakstīšanās lapā

Piegāde :

Prece tiks piegādāta 5 darba dienas pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.

Paredzamo piegādes laiku: (Svarīgi, lūdzam rūpīgi izlasīt pirms jūsu cenu noteikšana)

1. Amerikas savienotās: ePacket piegāde no Ķīnas (no 7 līdz 12 darba dienām).Lai Russion: ePacket piegāde no Ķīnas (10 līdz 30 darba dienas)

2. Pasaulē: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Dizainadienas.lv Standard Shipping, ePacket, Singapūra Pastu, UPS, DHL;

Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu, un Dizainadienas.lv Standarta Kuģniecības parasti preci ieradīsies robežās 30-60 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas.Brazīlija ir nepieciešams vairāk laika, 50-120 darba dienu laikā pēc kuģniecības (Kuģniecības laiks ir aprēķināts, bet nav garantēts), ePacket parasti preci būs arrivel ietvaros 35 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas, Singapūra Post parasti preci būs arrivel ietvaros 15-59 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas, un UPS, DHL parasti preci būs arrivel ietvaros 7-15 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas Laikā brīvdienu sezonu, tur varētu būt turpmākas kavēšanās.

Atsauksmes:

1. Mēs cenšamies uzturēt augstāko izcilības standartus, lai iepirkšanās pieredzi 5 zvaigznes, un 100% klientu apmierinātību!Pozitīvas atsauksmes 5stars ir ļoti svarīgi, lai mums.

Mēs sirsnīgi lūgt, lai jūs sazināties ar mums nekavējoties,PIRMS jūs sniedzat mums 3 zvaigznes vai 1 zvaigznes, atsauksmes, tāpēc, ka mēs varam satis factorily atrisināt jūsu problēmas.

2. Lūdzu, nopirkt preces, ja jūs piekrītat augstāk minēto termiņu.

Par mums:

Mēs darām Dizainadienas.lv biznesa GODĪGI.

Nav krāpšanos,tikai godīgu tirdzniecību.Uzticieties mums !un jūs saņemsiet vairāk.

Tagi: uztvērējs, aromāts uztvērējs, aromātiskie popurijs, ģitāras skaņotājs, aromāts difūziem, aromāts stick, klips par ģitāra, difūziem, sobo, atman sūknis
Veids uztvērējs
Meklēšana Režīmi Hromatiskās, Ģitāra, Bass, Vijole, Havajiešu Ģitāra
Kontaktdakšas Tips NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs PIE-201

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti