Izpārdošana

€22.75

€35.55

Mpow EG3 Pro Pār-Auss 3D Surround Skaņas Spēļu Austiņas ar Trokšņu Slāpēšanas DJ, Bārs Austiņas Ar LED Gaismas 3,5 mm Audio Kabelis

Pievienot atsauksmi

Mpow EG3 Pro Pār-Auss 3D Surround Skaņas Spēļu Austiņas ar Trokšņu Slāpēšanas DJ, Bārs Austiņas Ar LED Gaismas 3,5 mm Audio Kabelis

Produkta Informācija

1.AUGSTĀKĀS TELPISKĀS SKAŅAS -, kas Aprīkots ar dual 50mm skaļruņu draiverus, Mpow spēļu austiņas nodrošina 3D telpisku skaņu ar uzlabotām basus.Pieredze precīzāk, pozicionālo audio un lielāku iegremdēšanas pāri jūsu spēles, mūziku un video.Ideāls spēļu austiņu pāriem, spēlētājs meitenes.

2.MULTI-PLATFORMU SADERĪGAS - Mpow EG3 Pro austiņa ir saderīga ar PC, PS4, Xbox viens, klēpjdatoru, Nintendo Slēdzi, izmantojot 3,5 mm kabeļi.PIEZĪME: papildu Microsoft adapteri (nav iekļauts) ir nepieciešams strādāt ar 1. paaudzes Xbox viens kontrolieris.

3.TROKŠŅU SLĀPĒŠANAS MIKROFONS - skan tikpat labi, kā jūs izskatu un izstumt kristāla skaidru komunikāciju ar uzlabotu mikrofons, kas palīdz samazināt visiem fona trokšņiem.Raksturo ar vienu taustiņu skaņas izslēgšana un regulēšana 360° elastīga mikrofona, Mpow austiņas ņem spēlētājiem uz jaunu augstumu laikā komandas paziņojumā vai spēli tiešraidē.

4.Vieglas PIEKĻUVES KONTROLES - In-line audio kontroles viegli ieslēgt/IZSLĒGT, un pielāgotu skaļumu, nepārtraucot savu spēli.LED gaismas par šo USB gaming headset var aktivizēt, kad ir pieslēgts barošanas banka, kas ļauj jums, lai ieslēgtu savu šarmu, kur fotokamera, iespējams, nevar.PIEZĪME: USB spraudnis ir LED apgaismojums tikai.

5.APPEALLING&ĒRTS DIZAINS - pār-auss atmiņas putu ausu spilventiņi un alumīnija rāmis ir labi aprīkota, lai apstrādātu drebuļi ilgi spēļu sesijas.Rozā outlook un LED gaismu uz ausu kausiņi viegli varētu palīdzēt, lai izteiktu savu unikālo personību un aizrautību un izcelt spēli atmosfēru auditoriju.

Pakete Ietver

Austiņas x 1

3.5 mm Audio lietā x 1

Lietotāja rokasgrāmata x 1

Produkta Apraksts 3D Surround sound,50 mm skaļruņa draiveri,Dziļu basu Auto-regulēšana galvu,Atmiņas putu spilveni PlayStation 4,PC datoru/Klēpjdatoru,Xbox Viens,Nintendo Maiņa.

Pēc Pārdošanas:

Par PlayStation 4,PC datoru/Klēpjdatoru,Xbox Viens,Nintendo Maiņa.

Tagi: ulanzi video gaisma, h21 mpow, audio technica, edifier twsnb2, earphon, led gaming austiņas, spēļu austiņas austiņas, m30 mpow, austiņu caurspīdīga, melna austiņu
Magnēta Tips Ferīta
Zīmola Nosaukums mpow
Savienotāji 3.5 mm
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Bezvadu No
Ar Mikrofonu
Vadības Pogas
Izturība 32Ω
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Skaļuma Kontrole
Vocalism Princips Hibrīda tehnoloģijas
Paziņojums Ar vadu
Funkcijas Aktīvā Trokšņa Slāpēšanas
Stils Virs Auss
Frekvenču Diapazons 20 - 20000Hz
Līnijas Garums 2.2 m
Uzlādes Metode Kabelis

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti