Izpārdošana

€14.17

SHT0081 Karstā Pārdošanas Auto Remonta Komplekts Rokas Instrumentiem Lokšņu Metāla Bezmaksas Krusa Bedres Iesūkšanas Ierīci Dent Remonts, Automobiļu Remonta Instrumentu -2

Pievienot atsauksmi

Darbības lietojums:

1. Tīra virsmas padziļinājums.

2. Līmi pielīmēt ar līmes pistoli, lai ievietotu augstas veiktspējas, kontaktdakšu elektriskā apkure, līmi pielīmēt gumijas sāks pilošs nosaka pēc dažām minūtēm, par ar līmes pistoli darba temperatūra ir aptuveni 165 līdz 200 grādiem, izmantot augsta temperatūra līmes pistoli, Lūdzu, pievērsiet īpašu uzmanību drošības un prom no bērniem.

3. Atkarībā no jūsu ķermeņa lokšņu metāla iedobi, izvēlieties piemērota izmēra kluči, un vienu reizi, lai apstiprinātu savu izvēli, izmēra mazgāšanas lietot.

4. Izmantot līmes pistoli, lai izkausētu siltuma līmi stick vienotu izspiest par distances virsmas, un ātri novieto nedaudz iegrimis vieta, pagaidiet 3 minūtes,.Piezīme: Nelieli iespiedumi uz vietas nevar izdarīt spiedienu, pēc tam sakopt pēc lietošanas blīves var izmantot atkārtoti, nevar atteikties!

5. Izmantot līdzsvara tilts, kas darbojas saskaņā ar savu depresiju izmēru maiņas regulēšanai jābūt lēni pie mudināja pārtraukuma līdz pilnīgas reģenerācijas darbība ir izlīdzinātas.

6. Pārvaldības blīvi un super līmi punktu aerosols līmi risinājums ar nelielu papildus atceļot atlikušo filmu super līmi pārvaldību.

Piezīme: atkārtot pārbaudītu, vai depresija Atkārtojiet 3-4-5, ir svarīgi, lai pilnībā pabeigtu padziļinājumā vietā, lai nomierinās.

7. Noslaukiet virsmu gandrīz neredzams, pēc remonta.

Tagi: piedāvājums, jewelri, Karstā Pārdošanas, necklac, pārdošanas ar bezmaksas piegāde noskaidrošanas pārdošanas, gredzens, pārdošanas sieviete, Atlaides, pārdošanas sievietēm, bezmaksas pārdošanu
Zīmola Nosaukums clounds
Izmērs 14X6X12cm
Modeļa Numurs SHT0081

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti