Izpārdošana

€7.80

€8.66

MANILAI Spīdīgu virsmu Sakausējuma Paziņojumu, Kaklarotas Sieviešu Steampunk Liels Lapu Dizains Apkakles sānslīdi kaklasaite Kaklarota Modes Rotaslietas

Pievienot atsauksmi

Materiāls : Sakausējuma

Izmērs : Apkārtmērs : Apkārtmērs : 47cm , Augstums-17cm

Svars : 105 Grami

Krāsa : Zelta, Sudraba

Iepakojums : 1pc/1 opp maisā.

Maksājums:

1. Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni, un jums būs veikt atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Mēs apstrādāsim jūsu atgriešanās pieprasījuma 2-5 dienas pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ postenī.

2. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums nekavējoties, lai nomaiņa vai remonts.Ja rezerves nav pieejams, tad kompensācija tiks emitēti ar sākotnējo maksājumu metodi.

Paldies.

1. Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem,Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm,Mēs labprāt darīt to pašu jums.

2. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, Mēs nodrošināsim jums labāko pakalpojumu.

Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu uz pasūtījuma .Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu jums 12 stundu laikā.Paldies par jūsu atbalstu !

Baudīt jūsu iepirkšanās!!!

Tagi: necklac sievietēm, paziņojums necklac, chunky kaklarota sievietēm, dizainers kaklarota dizains, necklac, steampunk sieviete, apkakle atraut, tie apkakles bdsm, dzintara baltijas kaklarota, sānslīdi kaklasaite necklac
Svars 109G shiny surface
Metālu Tips cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes
Stils 4 apkakle kaklarota
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Kaklarotas
Materiāls Metāla
Stils 5 Lielu Griezes Momentu
Kaklarota Tips Griezes momenti
Stils Moderns
Izmērs Perimeter
Kulons Izmērs 7cm
Godu Iesaistīšanās Dāvanu , Puse,Wlfare
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
2. stils Paziņojums Kaklarotas
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Stils 3 Sānslīdi Kaklasaite Kaklarotas
krāsa zelta, sudraba
Zīmola Nosaukums MANILAI
1. stils Griezes Kaklarota
Modeļa Numurs CE4789

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti