Izpārdošana

€34.77

€53.50

2.4 G Elektriskā Ģitāra, Bezvadu Sistēmas Raidītājs, Uztvērējs, Augstas Skaņas Kvalitātes Pārraidi Elektronisko Bass, Vijole

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

- Tas ir viegli izmantot, plug and play.

- Piemērots visiem elektroniskās mūzikas instrumentiem.

- 1100mAh litija baterijas, USB ports uzlādes.

- Atbalsts 6 komplekti, ierīces, darbu, tajā pašā laikā,viens-viens.

- Nodrošina uzticamu un pieejamu veids, lai pārraidītu savu ģitāru (vai jebkuru citu elektrisko mūzikas instrumentu) signāls, kas ļauj jums atbrīvoties no, izmantojot kabeļus.Ar datu pārraides attālumu līdz 30 metriem, jums ir dota brīvība, lai klīst posmā patiesi dinamisku izrādes.

- Tas nāk ērts kabatas izmēra formas raidītājs, un tā atbilst uztvērējs.Konstrukcija padara to ļoti viegli lietojams: vienkārši pievienojiet katrai vienībai savā ģitāra un atbilst amp/pedāļu ķēdes, katrai vienībai būs runāt viens ar otru un sinhronizēt uz augšu, tad jums ir labi iet.Katra vienība ir aprīkots ar sarkanas gaismas Diodes, kas norāda, vai vienībām, kas ir sinhronizēta pareizi.Ar iespaidīgu 105dB dinamiskais diapazons jūsu rīcībā, dzidru paraugu ņemšana 24Bit/48kHz, un frekvenču diapazonā, kas aptver 20Hz līdz 20kHz,jūs varat būt pārliecināti, ka lielākā daļa smalkas nianses attiecībā uz savu izpildījumu ir notverti un nosūtīti ar vislielāko precizitāti.

Specifikācija:

Materiāls: ABS plastmasa

Izmērs: 137D* 43.5 W* 17H MM

Iepakojuma Saturs:

1 x Raidītājs

1 x Uztvērējs

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu, paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: hofner dziļo basu, audio raidītāju wifi, ģitāra sistēma, augstas kvalitātes elektriskās ģitāras, bezvadu lādētāju uztvērējs, elektronisko bass bērniem, ģitāra bezvadu, airbud, lēti kvalitātes elektriskās ģitāras, slash ģitāra
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
1. tipa ģitāru Piederumi
Veids Ģitāra Raidītājs Uztvērējs
4. tips Raidītājs
Materiāls ABS Plastmasas
Kontaktdakšas Tips NAV
3. veids Bezvadu Ģitāras Sistēmas Raidītāju
2. veids Ģitāra Bezvadu Raidītāju Sistēma
Izmērs 137D* 43.5W* 17H MM
Modeļa Numurs Jauns
5. tips Elektronisko Bass, Vijole

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti