Izpārdošana

€3.15

€4.70

5 pāriem daudz pack sieviešu zeķes Karikatūras neslīdoša kokvilnas zeķes Kucēns modelis Neredzams zeķes laimīgs smieklīgi laivu zeķes nav parādīt zeķes

Pievienot atsauksmi

Ja jums ir vairumtirgotājs,jūs varētu sazināties ar mani pa masāža Dizainadienas.lv,vai e-pastu,sava e-pasta adrese ir [email protected] dos jums labu pakalpojumu un kvalitāti.

Mūsu mērķis uzņēmumā ir tāds, ka mums uzņēmējdarbību godīgi un vēlas sadarboties ar klientu nepārtraukti,ne tikai vienu reizi biznesu.

Par Sūtījumu

1)VISPASAULES PIEGĀDE.(Izņemot dažas valstis)

2)Pasūtījumi apstrādāti laikā, pēc maksājuma uz leju.

3)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses,lai adresei IR JĀSAKRĪT piegādes adrese.

4)PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laikā var jo īpaši brīvdienās.

5)Ja jūs neesat saņēmis savu vienību 60days no maksājuma,pls sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, jūsu vienību un atbildes jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

6)Sakarā ar krājumu stāvokli un citā laikā,mēs saņemsiet savu preci no mūsu tuvākās noliktavas uz kuģa ātra piegāde.

Par Maksājumu

1)Mēs pieņemam Alipay,West Union,T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2)Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc rezervēšanas.

3)Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc tam, kad darījums tuvu,pls, uzgaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par Atgriešanos & Kompensācijas

1)Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad prece ir saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 7days,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS neizdosies VIENOTIES PAR ATMAKSU VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas par atgriešanos ir veikt ar pārdevēja un pircēja pusē.

2)atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu PO numuru.

3)Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU,saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,PĒC tam, kad gan pircējam, GAN pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Atgriezenisko Saiti No Jums

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un smags darbs, 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Ja jūs varētu sazināties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite Mums ir ļoti appreciated.

Par Nodokļiem

1)Nodevas,nodokļi un nodevas, importētās preces nav iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

2)Pls noskaidrot, galvenokārt savas valsts muitas iestāde, cik daudz šīs papildu izmaksas, kas var maksāt, PIRMS veicat pasūtījumu.

Tagi: string zeķes sievietēm, vīriešu apavi zeķes 5 pack, bērnu zeķes, zeķes pārī, collu pack zeķes, maiss, vidukļa sieviete, medicīnas zeķes sievietēm, temats bērnu zeķes, pārgājiens zeķes sievietēm, rādīt z
Modelis Tips Karikatūra
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Seksuāli Divdomīgs No
Biezums Plānas (Vasaras)
Neķītrs Attēlu No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti