Izpārdošana

€4.12

€4.58

Karstā Pārdošanas 3.5 m 96LED Krituma LED String Lampas, Aizkaru Lāsteku Gaismas Ziemassvētku Festivālā Atpūta Ar 110v-220v ES MUMS Plug#288546

Pievienot atsauksmi

Iezīmes: Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Spilgti balta pasaku gaismas, lai izdaiļot jūsu Ziemassvētku, kāzu, svinības, svētki, utt.Ar vienu pogu-darbība dizains, tas ir ērtāk lietot.Izturīgas un siltuma izturīgs skaida stieples.Elastīga skaida vadu var viegli veidot formas, kuru vēlaties.

Specifikācija: LED daudzums: 96PCS.Ieejas spriegums: 110V/220V.ASV/ES Kopējais Garums: 3,5 m(Apm.).Krāsa: Krāsains,Balta,Silta Balta.

Piezīme: var būt nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko objektu.Lūdzu, ļauj 1-2mm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies.

Paketē Iekļauts: 1Set X Gaismas Stīgu

NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastē.Pildīta Droši Burbulis Soma.

Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad jūsu maksājums ir skaidrs.Piezīme: China Post Air Mail/Parcel tikai pieder visā pasaulē post sistēmu, kas ir daudz lēnāka, nekā Īpaša Piegādi.Vienumus ieradīsies 7-25 darba dienu laikā, lai visā pasaulē parasti.Un ierašanās laiks arī ir atkarīgs no dažiem faktoriem un dažādās jomās.Vispārējā ierašanās laiku tabulā ir parādīts zemāk par jūsu secinājums:

Pirms placeing jūsu pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, cenu un citu informāciju ar piegādātāju.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un piekrīt, ka darījums pirms pirkšanas.

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs varētu nosūtīt jums jaunu nomaiņa par brīvu vai piedāvāt pilnu kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir ar defektiem 12 mēneši, mēs varētu piedāvāt arī jums nomaiņas pakalpojumu, bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas izdevumi.

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

Tagi: rc auto shell evo 3, rc auto tērauda siksna, krāsa numuri r2d2, rc auto rotaļlietas bmw x6, krāsas plaši numuri, sarkano pildspalvu kawaii pildspalvu, sarkana matu extencion, rc auto transmissio, kombinezonus sieviešu adīt
Vienuma Tips Krelles
Modeļa Numurs 288546 Gaismas Stīgu
Barošanas Avots AC
Spriegums 110v-220v
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Neregulāra
Ūdensizturīgs Ūdensizturīgs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti