Izpārdošana

€24.26

Candice guo plīša rotaļlieta pildījumu lelle karikatūra dzīvnieku bull liellopu ox govs jaku baby bedtime story guļ draugs spilvens, spilvenu 1gab.

Pievienot atsauksmi

Candice guo plīša rotaļlieta pildījumu lelle karikatūra dzīvnieku bull liellopu ox govs jaku baby bedtime story guļ draugs spilvens, spilvenu 1gab.

Materiāls: plīša

Dzīvnieks: ox

Izmērs: aptuveni 40cm

Krāsa: kā attēlā.citu partiju,krāsa ir mazliet savādāka

Par lielums: kā visas plīša rotaļlietas ir izgatavotas ar personām, tas būs normāli pastāvēt nedaudz atšķirība.Mēs apsolām, lai nosūtītu jums labāko vienu, liels paldies

Uzmanību : parasti tas maksās par 1 mēnesi uz savu valsti, nosūta pa pastu Ķīnas gaisa pasts, bet karstā pārdošanas sezonas laikā dažas īpašas dienas), tas var izmaksāt aptuveni 2 mēnešu.Ja jūs nevar gaidīt, ka ilgi, lūdzu, nav pasūtījumu .Mēs arī ceram, ka jums būs saņemtu preces, kā ātri vien iespējams, bet mēs nevaram kontrolēt ātrumu transports, liels paldies par jūsu sapratni.

Tagi: GUO, vilnas jaku, buzz rotaļlietas, govs plīša rotaļlieta, kaklarota ox, Ir 2021. gads ox, govs rotaļlietas, piezīmes teletubbies, peluche teletubbies, komplekts rotaļlietu stāsts
Forma Dzīvnieku
Dzīvnieki ox
Tēma TV un Filmas Varoni
Funkcijas Izglītības, Mīksts, Modeli, Interaktīvās
Vecums > 3 gadiem
Uzpildes PP Kokvilnas
Brīdinājums No
Modeļa Numurs 01325123
Zīmola Nosaukums candice guo
Materiāls plīša
Vienuma Tips Dzīvnieki
Veids Plīša/Nano Lelle
Dzimums Unisex

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti