Izpārdošana

€54.80

€68.50

Silvija Ombre Blondīne Pītā Parūka, Tumši Sakņu Sintētiskās Mežģīnes Priekšpusē Parūka Sievietēm, Siltuma Izturīgas Šķiedras Cirtaini Bizītes Dabas Aukla

Pievienot atsauksmi

.

Zīmols: Sylvia Iepakojums:1wig+2hair klp+1hair ķemme Postenis Tips: Sintētiskās Mežģīnes Priekšpusē Parūka Mežģīnes Krāsa: Caurspīdīgs Mežģīņu Atvadīšanās Vieta: 2-2.8 collu Handtied Atvadu Telpā Iezīme: Glueless/Elastīgi Regulējamas Siksnas/Trīs ķemmes Materiāli: Sintētiskie Mati Mīksti Šķiedras karstumizturība Līdz 160 Grādiem pēc Celsija (320 Grādi pēc fārenheita)

Kāpēc vairāk un vairāk sievietes izvēlas sintētiskās mežģīnes, matu parūka

1.)Cena ir saprātīga, mēs izmantojam jaunākās tehnoloģijas, kad klientiem iegādāties pēc tam, kad valkā, līdzīga cilvēka matu, ļoti skaista 2.) Augstākās kvalitātes !Mūsu MATI ir 100% Augstas temperatūras stieples audums,šķiet, tāpat kā reālu cilvēku matiem 3.) jūs varat cus tur ventilators(auksto gaisu) vai matu stick (labāk ne, augsta temperatūra), lai mainītu stilu sev 4.) Jūs varat samazināt vai apdares stilu, kas jums patīk. 5.) uz parūkas stilīgs dizains ar dabas meklē un soft touch.Jūs varat valkāt to uz pusēm, vai ikdienas lietošanai.

Parūka Valkā Soļi

1.Stiept matu neto ar jūsu rokās,ielieciet to uz jūsu kakla, no savas pieres. 2.Ielieciet whipstitch pusi uz leju,šķipsnu otru pusi ar abām rokām un paceliet to uz augšu, līdz neto ir uz jūsu matiem. 3.Noregulējiet whipstitch pusē, lai jūsu aukla,kas jūsu matiem ar saviem pirkstiem.Kad tā ir pabeigta,izmantojiet matu adatas, noteikt savu matu uz muguras,nevis augšu. 4. Tas ir labāk, ka jums noteikt no priekšā,aizmugurē,kreisajā un labajā pusē.

Matu Kopšana

Parūka arī nepieciešama kopšana pēc lietošanas.Kad parūka kļūst sausa,sajaukts vai nav cirtaini,jūs varat spray parūka aprūpes risinājumu attiecībā parūka 2 līdz 3 reizes.Atcerieties, lai saglabātu parūka pie risinājumu 15-25cm, ar nelielu summu, kad spreying,jo īpaši centrā parūka beigām.Ķemme parūka uzmanīgi no galiem un darīt, pat matus sevi.Iekšējā pusē var iegūt mezgloti dažreiz,tas ir jūsu uzmanīgiem, ķemmēšana ar speciālo ķemmi. 1.Ķemme ar nedaudz matiem ar pirkstiem. 2.Maigi ķemmēt matus no beigām parūka ar speciālo ķemmi. 3.Roll matu lentes virzienā beigām. 4.Lai pagarinātu to lietošanas laiku,tā tas ir labāk, lai saglabātu off augsta siltuma.

Priekšrocības

1.Visas parūkas ir roku profesionāli kvalificētus darbiniekus!Mūsu mati ir 100% Augstas temperatūras stieples audums,šķiet, tāpat kā reālu cilvēku matiem. 2.Tur ir vieglākā ieskaita klp,tās gaisa caurlaidība ir ļoti laba. 3.Kvalitāti šī parūka ir tāpat kā cilvēka mats galvas. 4. Uz parūkas stilīgs dizains ar dabas meklē un soft touch.Jūs varat valkāt to uz pusēm, vai ikdienas lietošanai.

Nekādu kaitējumu savu mati! 5.Iekšējās var pielāgot,jūs varat pielāgot to brīvi, ja vēlaties! 6.Jūs varat samazināt vai apdares stilu, kas jums patīk.jūs varat izmantot ventilatoru(auksto gaisu) vai matu stick

Laipni lūdzam Sylvia Parūka.Mēs esam profesionāla ražotājs ar vairāk nekā desmit gadu pieredze matu uzņēmumu,kas izdarīti ar sintētisku parūku konstrukciju ražošana un tirdzniecība.Mēs koncentrējamies uz vairāku krāsu/jauktas krāsas/T krāsa mežģīnēm priekšā, parūkas, ar augsta kvalitāte,modes dizains,bagātīgs inventārs,saprātīgas cenas, izveidota nozares vadošo pozīciju šajā jomā segmentāciju.Mūsu produkti ir plaši atzīta un uzticamu partneri un lietotāju no daudzām valstīm.Mēs augstu vērtējam kvalitāti un apkalpošanu, Mūsu produkti ir koncentrēties uz high-end tirgus,un mums ir spēcīga zīmola apziņa, produkcija galvenokārt tiek pārdoti Ziemeļamerikā un Eiropā.ar daudzu gadu ražošanas pieredzei,mēs koncentrēt mūsu priekšrocības vairāk redzams.Mūsu priekšrocība ir: 1. Daudzus gadus kvalificētu sintētisko matu šķiedras apstrādes pieredzi 2. Labi Matu krāsošana, apstrāde,piemēram, Divu toņu,Trīs signālu,Jauktu krāsu,FS krāsu. 3. Ir dažādas labas kvalitātes ķīmiskās šķiedras izejvielas 4. Labi pielāgota, lai 5. Mazs vai paraugi, lai ir pieejams 6. Labas kvalitātes preces ar konkurētspējīgu cenu 7. Savlaicīga pasūtījumu, Ja jūs meklējat uzticamu sintētisko matu mežģīnes parūkas piegādātājs,lūdzu, nepalaidiet garām mums.Sirsnīgi sveikt savu klātbūtni!

Tagi: 4x5 mežģīnes slēgšanas parūka, matu cilvēka parūka, kinky cury parūka, ombre krāsains mežģīnes priekšpusē parūka, 27 cirtaini cilvēka matu parūka, vīrieši pītā parūka, kaste bizītes brūna, cirtaini sintētisku parūku dabas aukla, brīvības mežģīnes, kaste pīt parūka
Tekstūra Pītā Kastes Pītas Lentes Parūka
Klp Izmēra Vidējais Lielums
Materiāls Pakāpe Augstas Temperatūras Šķiedras
Parūkas Garums Vidēja
Krāsu Mežģīnes Caurspīdīga
Blīvums 250%
Zīmola Nosaukums silvija
Var Permed
Vienumi, Iepakojumā Tikai 1 Gab.
Pamata Materiāls Šveices Mežģīnes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti