Izpārdošana

€37.34

€53.34

12CM bull Figūriņas koka ķīniešu laimīgais Dāvanu Finanšu Ielu Bull Dzīvnieku koka Statuja, Apdares Griešanai Amatu Mājas Dekoriem

Pievienot atsauksmi

RM12534982318192333

Izmēri

Detaļas

Materiāls

Paziņojums

Tā izmērs tiek mērīts ar roku, lielumu, faktisko preci jūs saņemsiet var nedaudz atšķirties no lielums mēs atzīmējām.Tikmēr, lūdzu atgādinām, ka, pateicoties apgaismojumam, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsas toņa faktisko produktu var nedaudz atšķirties no bildes mūsu mājas lapā.Attēli ir paredzēti tikai uzziņai.Lūdzu, ievērojot faktisko produktu.

Piegāde

1: Mēs izsūtīt preces 5 dienu laikā, kad saņemšanas jūsu maksājumu. 2: Lūdzu, pārliecinieties, atstāt pareizais tālruņa numurs, aizpildot jūsu pircējs informāciju. 3: Lūdzu atļaut kavēšanās loģistikas dēļ, nepārvaramas varas apstākļu izmaiņas muitas politika.

Atgriešanās Politiku

1: Ja jūsu sūtījumu nozaudēta vai priekšmeti sadalīti, mēs nosūtīt vai kompensāciju par jums. 2: Ja jūs vēlaties, lai atgrieztos produktu dēļ pircējs iemeslu dēļ (piemēram,jums nepatīk modelis u.c.), pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības maksa un apdrošināšanas atgriežoties objektus. 3: Ja objekts tiek atrasts bojāts, lūdzu, informējiet mūs, 7 dienu laikā no dienas, kad, saņemot preci.Ja tas ir ilgāks par 7 dienām, pasūtījums tiks apstiprināts un mēs nebūsim atbildīgi par problēmām.Paldies par jūsu sapratni.

Klientu Atsauksmes

1: Kopš PIECU ZVAIGŽŅU atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu tirdzniecības attīstību, mēs ceram uz jūsu pozitīvu atsauksmi, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2: Mēs vienmēr cenšamies mūsu labākais, nodrošinot augstas kvalitātes produktus un cenšas par 100% klientu apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, esiet pacietīgi, un, sazinieties ar mums pirmo reizi.

Tagi: vērša gads, alvas figūru, figūriņas siena, koka tīģeris, bull ornaments, bronzas bullis statuja, seno statuja, bull bull, Ir 2021. ox, bullis
Izmērs 12*4*5CM
Tēma Dzīvnieku
Materiāls Koka
Zīmola Nosaukums Radošā Oranža
Reģionālā Funkcija Ķīna
Stils bullis

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti