Izpārdošana

€21.58

€26.01

Motociklu 22MM 28MM Stūres Handguard Roku Sargi Aizsargs KTM EXC EXCF XC XCF XCW XCFW SX SXF SXS AP 125 150 250 450

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

100% Brand New, Nekad Nav Uzstādīts

Efektīvi Aizsargā Rokas Braucot

Samazināt Jūsu Rokas Vai Pirkstus Nogurums

Aizsargātu Jūsu Rokas No Suku, Akmeņi, Dubļi Un Auksts vējš

Ar Pietiekami Daudz Vietas, Lai Bremžu Troses Kontroli Un Citām Ierīcēm

Viegli Uzstādīt

Pārdod ar Universālo montāžas sistēmu, var piestiprināt šo roku aizsargu uz visiem motocikliem ar 7/8" vai 1 1/8" stūres.

Šī sargi var precent sabojāt braukšanas laikā, ja tā ir gaisma.

Jūs saņemsiet produktu tieši tā, tāpat kā bildes.

Specifikācija:

Krāsa:Kā attēlu (Mums ir Dzeltenā,Sarkanā,Zilā,Zaļā,Baltā,Melnā krāsā, Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu krāsu,lūdzu, sazinieties ar mums)

Materiāls:PP Plastmasa

Uzstādīt:

Universāla Montāžas Komplekti, Lai Atbilstu Visiem Netīrumiem Bikes, Enduro

Piemērots Visiem Stūres Klāstu 7/8" 22mm un 1 1/8" 28mm.

Komplektā Ietilpst:

Komplekts Roku Aizsargiem Un Montāžas Komplekts

Instrukcija, Instalācijas NAV Iekļauts

Nepērku, Ja Jums nav Apstiprināt, Jūs Varat Izmantot Tos,Vienkārši Pajautājiet Mums Par Sīki izstrādāts Zīmējums, Lai Pārbaudītu, Ja Tie Ir izteikti.

Jūs Saņemsiet Postenis, Tāpat Kā Bildes.Varbūt Dažas Atšķirības, Par Krāsu Kā Gaismas, Fotografēšanas Vai Apskates Laikā.

Ievedmuitas Nodokļi Un Maksājumi Netiek Iekļauti Postenī Cenu,Tas Nozīmē, Kuģniecības Uzņēmums Būs Atbildīgs Šīs Maksas No Jums, Ja Jūs Vēlaties, Lai Iegūtu Priekšmetus.

Kuģniecības Laiks Sekojoši: Varbūt Tur Būs Kaut Kāda Aizkavēšanās, Kā Kuģošanas Sabiedrība Vai Muitas, Novēlu Jums Sazinieties Ar Mums, Ja Kavēšanās, Bet Ne, Lai Atvērtu Disputs, Jo Tā Nav Mūsu Kļūda, Kad Jūs Izvēlaties, Lai Post Ar Express, Dažreiz Mēs Netiks Post Kurjeru, Kas Jums Izvēlēta, Jo Tur Būs Dažas Problēmas Ar Muitošanu, Muitas, Un Iespējams, Ka Piegādes Laiks Ir Ne Ātrākais.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu 30 dienu laikā, ja jums ir nepieciešams atgriezties.Atgriezties postenī, ir jābūt sākotnējā stāvoklī, nosūtīto vienumu atpakaļ uz adresi, mēs jums pateikt.Pirkuma cena tiks atmaksāta, bet piegādes izmaksas nav atmaksājami, ja pircējiem iegādāties produktus, kas maldības dēļ ,pircēju vajadzību atļauties atgriešanās kuģniecības izmaksas .Pircēji var pieprasīt pilnu kompensāciju, kas ietver kuģniecības izmaksas vai mainīt produktus bez maksas, ja mēs ievietojis nepareizo produktu, garām paketi, kuģniecība , sliktas kvalitātes vai produkti ir sadalīti transportēšanas laikā(nepieciešama skaidru attēlu, produktu un iepakojumu).

Kā mūsu labs pircējs, vēlas jūs varat mums pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemat mūsu augstas kvalitātes produktiem.Mums vienmēr ir atlaides vai dāvanu otrā-iegādāties klientiem, kuri sniedz mums pozitīvas atsauksmes.

Mēs parādījām kuģniecības laiks ar klientiem, tāpēc nav mūs atstāt negatīvas atsauksmes, ja jūsu pakete ieradās vēlu, tas ir, ko izraisa shipping company.

Nevilcinieties e-pastu mums, ja kādi jautājumi, mēs atbildēsim 12 stundu laikā.Neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes viegli , uzticas mums, un e-pastu mums tieši , visus jautājumus var atrisināt.

Tagi: handguard ar, Sxf 250, apsardzes puses motociklu, enduro aizsargs, handguard motociklu, ktm, motorola moto aizsargātu, handguard ktm exc, benelli uzlīme, protežē galvenais moto
Postenis Svars 0.94kg
Zīmola Nosaukums JFGRACING
Vienuma Tips Nokrišanas Aizsardzība
Objekta Garumu 35cm
Objektu Platums 19cm
Postenis Augstums 19cm
Modeļa Nosaukums Y1809071411
Materiāla Tips plastmasas un alumīnija

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti