Izpārdošana

€6.45

€20.81

Pārsprieguma Sieviešu Top Sexy Kultūru topiņi T-krekls "Cherry Bomb" Rozā Strapless bez Piedurknēm 2020. Gada Vasaras Pavasara Modes blūze

Pievienot atsauksmi

PAR PĀRSPRIEGUMA

PĀRSPRIEGUMA ir turku mūsdienu apģērbu zīmols, kas atspoguļo streetwear.Tā atrodas Stambulā, Turcijā.Ar savu moto "Wild & Skaļš" PĀRSPRIEGUMA mērķis ir ļaut sievietēm ir unapologetic par to, ko viņi valkā un izteikt savu attieksmi caur apģērbu.Mēs ļaujam ikvienam, kurš negrib pazust pūlī, lai atklātu savu patieso būtību.

Mūsu zīmols piedāvā apģērbu produktiem, piemēram, topi, dibeni, Festa un aksesuāri.Mūsu quirky, ekscentrisku un estētisku dizainu ir maisījums ikonu tendences no 90s un jaunākās modes tendences.Pārsprieguma nodrošināt katru klientu ar visaugstāko kvalitāti drēbes un brīnišķīgs tiešsaistes iepirkšanās pieredzi.Daudzi mūsu produkti ir pieejamas un piemērotas ikvienam, kurš vēlas, parādīt savu jauno gara off.Valkāt to savu radošo ceļu, un, kad jūs meklēt jūsu labāko, jūsu uzticību un jūsu stāja būs arī spīdēt cauri.Mēs turpināsim darbu, lai nodrošinātu jūs ar jaunu produktu.

Lai redzētu visu, kas ir mūsu jaunākais pilieni apmeklējiet saiti zemāk!

Visvairāk Ieteicams Produktu

Ja jūs sejas krāsa, kas var būt uzskatām, ka mūsu kļūda (nepareizs izmērs, krāsa, produktu u.c.) Jūs varat viegli atvērt strīdu un saņemt atmaksu atpakaļ.Jūs varat arī sazināties ar mums!

Preces tiks kuģis ar Cainiao.Tas prasīs 7-21 dienu laikā no nosūtīšanas dienas.Cainiao pilnībā integrēta ar Dizainadienas.lv, pārdevēji un pircēji var mācīties tieši no Dizainadienas.lv pasūtījumu izsekošana. iedaļa.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai citi klienti.

Tagi: oficiāli blūze sievietēm 2020, top, tvertnes augšpusē sievietēm, bumbu vannā, vientiesis caurule, tops sievietēm, pioneer sieviete, hot sexy sievietes foto, blūze sejas, brūna šifona
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Apģērba Garums Regulāri
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums PĀRSPRIEGUMA
Materiāls Kokvilnas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti