Izpārdošana

€14.39

€20.55

RetroScaler Ātras Uguns-V5 Komplekti PS4 Spēle Kontrolieris Mod Valde

Pievienot atsauksmi

Ātras Uguns-V5 Komplekti Sony Playstation 4 Kontroliera

Gadījumā, versija, spēle kontrolieris(PS4):

Ātras Uguns (V5): 055 / 040

Funkcijas:

1. Par PS4 TrueFire-Flex ir elastīgs plate, kas padara 90% savienojumu, lai jūs bez lodēšanas, tikai 3 savienojumiem jābūt ar lodēšanu, padarot standarta uzstādīšanas daudz ātrāk un vieglāk.

2. Am var uzstādīt ar vai bez pogu, lai kontrolētu ātras uguns un citas funkcijas.bez pievienotā pogu pa Kreisi uz D-pad izmanto pagrieziena lielākā daļa funkcijas ieslēgšana/izslēgšana.

3. ReFlex Remapping pogas - Ar šo versiju mūsu mod jums ir savienojumi, lai pievienotu līdz divas papildu pogas, mūsu reflekss remapping pogas, kas ļauj kartes vadības pogas, lai reflekss pogas.Tas ļauj jums pievienot pogu lekt, pārkraušanas, tuvcīņa vai jebkura cita standarta taustiņu funkcijas, lai atpakaļ kontrolieris.Šīs pogas var mainīt, par lidot, programmēšanas režīmā, nav ievilkšana nepieciešams.

4. Mūsu Ātras Uguns komplekti, kas ir daudzas funkcijas, un lielākā daļa no tiem piedāvā Sub Režīmi, kas ļauj jums, lai turpinātu pielāgot to, kā šis līdzeklis darbojas.Tā kā lielākā daļa funkcijas ir iespējams izmantot kopā kopā ir burtiski tūkstošiem iespējamās kombinācijas ar ātras uguns ātruma iestatījumu un līdzekļu kombinācijas.

5. Mūsu mods arī tagad ir Papildu Funkcija, Vadības, Kur jūs varat atspējot funkcijas, kas jums jādara, izmantot vai mainīt, kā REZULTĀTĀ paziņojumu, kas ļauj vēl vairāk personalizēšanas jūsu mod.

Piezīme: Šis produkts pakete nesatur lietošanas instrukciju un uzstādīšanas instrukcija.Par dokumentiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Elektroniskās versijas instalācijas instrukcijas un norādījumi ir pieejami.Jūs varat atrast arī mācību video par YouTuBe.Paldies.

Tagi: cronus zen, kontroles ps5, xbox 360 controlls, spēle ps4, skoda yeti, sieviešu vape mod, prieks con nintendo slēdzis, psp spēle, gta ps4 konsoles, 18650 mod
Zīmola Nosaukums RetroScaler
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Marku/Modeli Sony
SONY Modelis PLAYSTATION4
Veids spēle kontrolieris DIY mod valde
Ātras Uguns v5 tērps PS4 Spēle Kontrolieris (055/040)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti