Izpārdošana
Mīksts silikona case for Samsung Galaxy S7 Malas-Oriģināls dizains Skatīt lielāku

€8.21

Mīksts silikona case for Samsung Galaxy S7 Malas-Oriģināls dizains

Pievienot atsauksmi

Īpašības [Šķidruma silikona Materiāls]: šķidruma silikona gadījumā, materiālu, kas ir tāds pats kā Samsung vāki, piedāvā izturīgs diviem slāņiem, lai pastiprinātu izturību un soft touch.Turklāt microfiber iekšējo spilvenu relīzes nekādu nodiluma, kas var rasties, ja nonāktu katra stūra. [Epic precizitāte]: izstrādāta ar Samsung, ja ievēro visas tās līnijas un formas, šķidruma silikona case for Samsung lieliski uz skaļuma pogas, miega/aktivizēšanas pogu un līknes jūsu ierīci.Pieskarieties pogai, aptver ar jutīga pieskārienu un vieglu piekļuvi. [Stilīgu un elegantu]; piemaksu gumijas case for Samsung izceļas un dod pārliecību un estētisko gaumi, lai jūsu skolotājs.Tā ir vienmēr tur sauss un tīrs, jo tas ir ļoti viegli iztīrīt putekļus un netīrumus no korpusa. [Viegli tīrīt]: jebkuru traipu, kas pievienots lietā ir viegli tīrīt ar mitru drānu.Saglabāt jūsu Samsung gadījumā vienmēr ir tīra. [Premium pakalpojums]: 365 Dienu garantija, lūdzu, sazināties, ja jums ir kādas problēmas. [Izturīgs 3 līmeņu struktūra] šķidro silikonu, grūti PC un mīksto microfiber odere aizsargā skrāpējumu un dod triecienizturīga aizsardzība. [Pilna Aizsardzība] vāciņu, nosedz ar pogām. 1.2 mm paaugstinātās daļas aizsargātu ekrānu un fotokameru no skrāpējumiem, ar tiešu kontaktu ar virsmu. [Easy installation] grunts materiāla ir izgatavots no šķidro silikonu, padarot to vieglāk, lai instalētu.Jūs varat viegli ielikt lodziņā no apakšas. [Perfect Match Color] jaunināt jūsu Samsung, izvēloties no dažādu krāsu iespējām! [Ultrathin un atbalsta bezvadu uzlādes] šis Samsung gadījumā ir tikai 1mm bieza, svars 18g, atbalsta bezvadu uzlādes nenoņemot lietu.Tas nav pievienot papildus svaru uz jūsu ierīci un pilnīgi saglabā vieglas, plānas touch. [Gludu, neslīdošu matēts virsma] augstas kvalitātes gludu matētu virsmu, kas ir ievērojama, lai palīdzētu samazināt pirkstu nospiedumu zīmes vai tauku nogulsnējumus, un to ir viegli tīrīt ar spirtu. [Perfektu Fit], kas īpaši izgatavoti Samsung viegli piekļūt visām pogām, pilnīgi fit skaļruņu pieslēgvietas, austiņas, fotoaparāti utt.Ar 0,8 mm augstu ekrāna malu un 1,2 mm augstu kamera malas, lai novērstu skrāpējumus uz līdzenas virsmas.ŠĶIDRUMA SILIKONA MATERIĀLA elago case for Samsung ir izgatavots no šķidruma silikona materiāla, kas dod jums patīkamu un mīksta sajūta.Anti-pirkstu nospiedumu funkcijas, netīrumus un izturību, saglabāt jūsu Samsung tīru visu laiku.

TRĪSPAKĀPJU STRUKTŪRA

Ar elago silikona lietā ir trīs līmeņu struktūra: Šķidro silikonu, cieta PC un mīksto microfiber oderi.

MĪKSTO MICROFIBRE UZLIKU mīksto microfiber oderi iekšpusē lietu novērstu skrāpējumus un palīdzēt aizsargāt jūsu Samsung

PILNA AIZSARDZĪBA

Gadījumā, kas aptver visu tālrunis, bez dibena, atstājot vieglu piekļuvi lādētāju, mikrofonu un skaļruni.Precīza projektēšana ļauj pilnībā piekļūt visām pogām bez pārtraukuma.

UZLĀDĒTS BEZVADU

Tas atbalsta bezvadu uzlādes vienlaikus ar jumta segumu.Uzlādes LED paliks atklāta, lai jūsu ērtībai.

Tagi: 7 lietā iphon, case for samsung galaxy g1 mini, 4 lieta, parastā samsung s7, grāmatu gadījumā samsung galaxy s8, nodalījuma samsung s7, gadījumā, s7, gadījumā, iphon, grupa samsung s7, damast samsung s7
Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
Veids Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti