Izpārdošana

€5.71

€7.13

SAUSĀ un LABI Novērstu Priekšlaicīgu Ejakulāciju Delay Spray Vīriešiem Spēcīgs Sekss Paildzina 60 Minūtes Dzimumlocekļa Ilgu Laiku Sekss Spray

Pievienot atsauksmi

DRYWELL Delay Spray palīdz jums ilgāk gultā, lai jūs varētu baudīt vairāk itimate un ilgstošu seksu.Pēc pieprasījuma risinājums, lai visi puiši, kas palīdz tuvu orgasma trūkumu un ļauj viņai izjust 'ooohh, aaahh" visbiežāk!

Orgasma Iztrūkums: n: starpība laika un frekvences starp vīriešu un sieviešu.Vīriešu ņem un vidēji 5,5 minūtes, lai sasniegtu orgasmu tā kā sievietes veic vidēji 18 minūtes.Izmantojot DRYWELL uzlabos sniegumu, par to, kas ir uzskatīts par labu seksu.

Fiziskās Aizkavētu Tā ir veselīgākā aizkavējot metodi, kas NAV paralizē nervu un secretory sistēmu .Krustnagliņu ekstrakts var veicināt ātrumu asins šūnu cirkulāciju kapilāros, tādējādi ievērojami uzlabojot kavēšanās sekas BEZ nejutīgums un blakus efekts .

Nekādu Blakus Efektu, nelielu kavēšanos produktu laišanu tirgū tiek izgatavota no tīra rietumu medicīnas preparāti, piemēram, benzo-caine un lido-caine.Tur ir tūlītējs efekts, bet ar blakusparādībām un atkarības un pat izraisīt impotenci problēma.DRYWELL delay spray ir izgatavots no augu ekstraktiem BEZ blakusparādībām un atkarību, bet tas aizņem kādu laiku, lai absorbcijas.

Step1 > Sakratiet pudeli pirms lietošanas, lai izvairītos no sastāvdaļām, kas grimst.

Step2 > Attiecas uz glans un kroņa groove.Piemēro 3 vai vairāk aerosoli, Jūs varat eksperimentēt ar cik aerosoli, kas ir ideāls jums.

Step3 > Berzēt to ar nelielu mandeļu izmēra apli, līdz tas pilnībā iesūcas ādā.Mēģiniet nedrīkst berzēt to pa visu vietā, - Mēs vēlamies palikt mērķtiecīgai, lai tas izpaužas uz leju, lai nervu galiem.

Step4 > Var atpūsties un pagaidiet aptuveni 30 minūtes, līdz tas pilnībā uzsūcas ādā - Pagaidīt 5-10 minūtes ilgāk, par katru pievienoto spray.

Brīdinājums:

1. Tīra dzimumlocekļa pirms lietošanas, lai izvairītos no alerģijas, ko izraisa bakteriāla infekcija.

2. Glabāt vēsā un sausā vietā prom no tiešiem saules stariem.

3. Mixedly lietot kopā ar citiem zīmoliem NAV ierosināts.

4. Izvairīties no saskares ar acīm.Nelietojiet šo produktu, ja jūs vai jūsu partneris ir alerģija (jutīgi) vietējās anestēzijas vai jebkuras citas uzskaitītās sastāvdaļas.Nelietojiet uz bojātas vai iekaisušas ādas.

Q&A 1> Kā Sekss, Jūtas Pēc Tam, Izmantojot,?Neuztraucieties.Jūs joprojām uzskatāt, ka prieks, kas saistīts ar seksuālo stimulāciju.DRYWELL seksa delay spray darbojas, samazinot nervu jutību.Tas nozīmē, ka jums būs ilgāk, un joprojām jūtas intīmo fiziskās sajūtas tostarp touch un pastiprināta uzbudinājuma. 2> Tas Ir Piemērots Orālo Seksu?DRYWELL Seksa Delay Spray ir izgatavots no kavēšanās ekstrakti no augiem un dzīvniekiem.Spray nesatur alkoholu un jebkuru spermicīdu.Tas ir absolūti drošas un piemērotas orālo seksu.Ar vieglu formulu, DRYWELL spray ir ne atkarību, ne stimulēt neironiem un nekādu blakus efektu. 3> Cik Ilgi Būs Tas Padara Mani Pēdējo Reizi?Ikvienam ir atšķirīgs.Bet mēģināt, 3 pilieni, lai sākt.Ja jums nav pēdējā tik ilgi, cik nepieciešams, mēģiniet papildus smidzināšanas nākamajā reizē, un nepārsniedz 5 aerosoli kopā. 4> Būs Penis Ir Sastindzis Pēc Tam, Izmantojot,?DRYWELL delay spray nesatur Lidokaīns, kas izraisa sastingumu, tātad tas ļauj jums ilgāk gultā, kas dod maksimālas sajūtas. 5> Tas Ir Noderīgi, Lai Izārstēt Priekšlaicīga Ejakulācija Vai Seksuālās Impotence?Seksuālās impotence ir erekcijas disfunkcija.Un priekšlaicīga ejakulācija izraisa augstas jutības dzimumlocekļa.DRYWELL delay spray palīdz pagarināt ejakulācija.

Jums ir tiesības atgriezties un saņemt kompensāciju, 7 dienu laikā pēc saņemšanas bez iemesla.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un piegādes izmaksas ir jāsedz pircējam.

Ja rezultāts neatbilst jūsu cerības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu izmantojot ieteikumus.DRYWELL garantē pilnu kompensāciju bez atgriežoties objektam vienreiz, apstiprinot, tas nav spēkā no jums.

Ja atklājat kādu defektu par preci, lūdzu paziņojiet DRYWELL sniegt savu kārtas numuru garantijas perioda laikā.Mēs aizstās objekts bez maksas.

Ja jūs atrast jūsu produktu, ir kļūdains ārpus garantijas termiņš, vai jums ir zaudējuši savu pirkuma apliecinājums, lūdzu, sazinieties ar DRYWELL, lai saņemtu 50% atlaidi, lai iegādātos jaunu ierīci.

Tagi: manējā seksa rotaļlietas, seksa rotaļlieta, dzimums, kavēšanās vīriešiem spray, peni gredzens, gailis, atoms spray, kavēšanās dzimums, maca sakne, par sieviešu viagra
Neķītrs Attēlu No
Formula Dabas Tīru Augu ekstraktu
Derīguma Termiņš 3 gadi
funkcija 6 ilgāks sekss kā 60 minūtes
Funkcija 1 Ārējās dzimumlocekļa aerosols dzimums
Seksuāli Divdomīgs No
funkcija 5 vīriešu uzlabošanas delay spray
funkcija 3 Novērstu Priekšlaicīgu Ejakulāciju
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas 4 Uzlabot seksuālo dzīvi pāri
Modeļa Numurs s-11
funkcija 7 Kavēšanās ejakulācijas
Zīmola Nosaukums Sausā un labi
Blakus efekts Nekādu Blakus Efektu
Izmērs 5ML
Pieteikums Sekss, Anālais Sekss, Orālais Sekss
Materiāls Tīrs Ūdens, Epimedium Ekstrakti, Maca Ekstrakti, C040, Glycerin
Funkcija 2 Ātrdarbību
Oriģināls No JAPĀNA
funkcija 8 Vīriešu ārējo spray
Iepakojums Alumīnija pudele un individuālo kaste
cilvēkiem Vīrietis
Preces nosaukums Priekšlaicīga Ejakulācija Delay Spray
Vienuma Tips vīriešu Delay Spray

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti