Izpārdošana

€235.62

€248.02

Brushless Motors Disku Motors Ar Augstu Jaudas Motoru Liela Bedini Mehāniskajiem Pseido Perpetual Kustības Mašīna

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor

Produkta nosaukums: 8-pakāpju statora silīcija tērauda core brushless iekšējā rotora motoru

Spriegums: 12V

Strāva: 2A, katra spole

Izmērs: 26X26X20cm

Svars: 4.5 kg

Elektriskie parametri: maksimālais spriegums nedrīkst pārsniegt 24 v, citādi pašreizējā būs liela un siltumu būs nopietnas.

Motors ir kopā 8 shēmu plates, uz katras plates individuāli kontroles grupa, spoles, katra grupa spoles veido 2 augstas kvalitātes enameled vadi, katra spole ir silīcija tērauda loksnes vidū, un barošanas var lietot 12-30v DC, kas ir pilns enerģijas !

Rotoru izmanto 24 spēcīgu magnētu, kopējais svars sasniedz 4.5 kg, un materiāls ir pilna.

Produkts ir sastāv no 8 shēmu plates un 8 spoles, katra spole atbilst uz plates, un nav pretrunā viens ar otru.Tas var būt barošanās vienlaicīgi vai viena spole var barošanu.

Ķēdes pieņem self-satraukti struktūru, katra spole ir brūces ar diviem vadiem, tajā pašā laikā, viens biezs un viens plānas, plānas viens ir signāls, spole, un biezu viens ir disks, vads.

Kad magnēts, kas iet caur spoli, plānas spole radīs elektrodzinējspēks sprieguma.Šo spriegumu kļūs par mos caurules.Pēc tam, kad mos caurule ir ieslēgts, tas būs apgādāt ar enerģiju braukšanas spole.Pēc braukšanas spole ir sprieguma un strāvas, tas var radīt magnētisko lauku, kas piesaista vai ir magnēts ir atvairīja un rotors tiek pārcelts.Kad nākamo magnētu sasniedz to pašu vietu, tas būs arī rada pievilkšanās vai atgrūšanās, tāpēc, ka rotora vienmēr pārvietojas vienā virzienā.

Lietošanas metode: Pirms ieslēgt, lūdzu, pārbaudiet, ja ir kādas vaļīgas skrūves vai neparasti trokšņi.Ja jums nav tieši pievienojiet strāvas padeve uz plates, jūs varat pagriezt to, pagriežot to pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam, pēc tam, kad ieslēdz to.

Tagi: brushless motors, bezmaksas perpetual kustības, ārstēt rotaļlietas, bikini mehānisko, izpildu perpetual kustības, coreless ģenerators, brushless esc mehānisko, Brushless, perpetual kustības šūpoles, a2212
Vienuma Tips Bumbu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti