Izpārdošana

€11.05

€17.26

Blice Sintētisko Aukliņu Viļņotas Zirgaste Klipu Velku Zirgaste, Matu Pagarināšana, Divas Ķemmes Dabas Viltus Hairpieces Sievietēm

Pievienot atsauksmi

Krāsu #1B /30 displejs

Kā valkāt zirgaste?

kāpēc izvēlēties mūs ?

Kā pasūtīt ?

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kāpēc krāsas matu nav, šķiet, precīzi, kā attēlos redzamas vai aprakstu saka ?

A: Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Šie attēli tiek uzņemti personīgi, jūsu ir tikai atsaucei.Dēļ paša iemesla dēļ, lielumu un krāsu, ir atšķirties no faktiskā matiem.Paldies par jūsu sapratni un atbalstu.

Q: es esmu pārdevējs.Es gribētu, lai nopirktu vairāk par jūsu produktiem.Kāds ir vairumtirdzniecības cenu?

A: Ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs dos jums labāko cenu.Paldies jums tik daudz!

J: vai Var iztaisnot vai rullīšu matus ?

A:Jūs labāk nav iztaisnot vai rullīšu matiem.Cos sintētisko matu ir pārstrādes produktu,ja jūs nevarat kontrolēt temperatūru, labi ,mati būs sabojāti.

Q:es neesmu satisfide ar manu rīkojumu,Ko es grasos darīt?

A:Pēc tam, kad jūs saņemsiet savu paketi ,ja jums nav satisfide ar mūsu produktiem .Sazinieties ar mums pirmo reizi ,centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums ,atveriet domstarpības, vai atstāt sliktu pārskata nav labs veids, kā atrisināt problēmas .

Tagi: matu cilvēku zirgaste, zirgaste, matu aste, matu, chignon, pelēks mati zirgaste, zirgaste sarkana, parūka rozā matu pieaudzēšana, kristāla zirgaste klipu, viltus zirgaste
Svars 160g
Pielikumu Clip-In
Tekstūra Viļņotas
Zīmola Nosaukums blice
Materiāls Pakāpe kanekalon
krāsa 1B/27
Krāsas Tips Matēta
Modeļa Numurs 0252
Var Permed No
Vienumi, Iepakojumā Tikai 1 Gab.
Vienības Svars 160g/gabalā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti