Izpārdošana

€10.76

€16.30

Dārza Šļūtene Misiņa Lodveida Vārstu, 3 3/4 collu Vītni Ūdens Šļūtenes Savienotājs Lodveida Vārsti Dārza Šļūtenes, ar 3 Riņķiem

Pievienot atsauksmi

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Izgatavots no augstas kvalitātes un precizitātes process, misiņa, rūsas pierādījums un cietā misiņa konstrukcijas, lai pārliecinātos, dārza šļūtenes shut off vārsts, veidgabali un ir pietiekami izturīgs un bez noplūde.

Šī misiņa dārza šļūtenes shut off vārsts varētu perfekti atbilstu visiem standartiem, dārza šļūtenes, armatūras un laistīšanas ierīces, kas izmanto standarta 3/4 collu CĪNĪTIES ar montāžas savienojumiem.

Viegli savienot un atvienot, ļoti ērts, lai shut off ūdens beigās šļūtenes, bez nepieciešamības iet atpakaļ uz notekcauruli, lai izslēgtu ūdens.Off-un-Par vārsts nodrošina drošu aprīkojumu, bez Noplūdes pieslēguma.

Piemērots dārza šļūtenes, laistīšanas ierīces, koku žūpa, jaucējkrāni, zāliena laistīšanas, ūdens sprausla, krāns un citas dārza piederumu.

krāsa:dzeltena

materiāls:misiņš

Iepakojuma Saturs:

3 * Vienu-ceļu lodveida vārsts

3 * gasket

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: m4 mazgātājs, 3mm mazgātājs, mazgātājs, metāla paliktnis, m3 mazgātājs, misiņa dzīvoklis mazgātājs, m6 mazgātājs, dzīvoklis mazgātājs, vara dzīvoklis mazgātājs, m10 mazgātājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti