Izpārdošana

€43.20

€67.49

16 collu 40 cm Reāli Baby Monkey Lelle Spilgti Atdzimis Bērnu Mērkaķis Roku darbs Detalizētu Glezniecības Mākslas Lelles ar Svītru T-krekls

Pievienot atsauksmi

Šī baby monkey lelle izskatās reāla, tāpat kā pērtiķis.Izgatavoti no silikona vinila un PP kokvilnas, reālajā bērnu drēbes, 16 collas no galvas līdz kājām, tāpat kā īsta bērnu mērkaķis.Ideāls bērns pavada rotaļlietas, Ziemassvētku & dzimšanas dienas dāvanas, vācot lelles.

Funkcijas:

Šis mazulis pērtiķis ir roku darbs, amatniecības darbu ar roku glezniecībā.

Ādas Krāsa: Nekustamā mērkaķis, ādas krāsas, pilnīgi puses-gleznu, nekad izbalināt.

Institūcija: Mīksta modelēšanas silikona vinila galvas un ekstremitāšu, ķermenis ir piepildīts ar PP kokvilnas, tāpat kā īsta bērnu mērkaķis, var pavadīt bērnu kā draugs, nevaru ieiet ūdenī.

Acis: Spilgti akrila acis, acis nevar aizvērt vai mirgot.

Kājas: Ekstremitāšu var būt aktīva, tā var sēdēt vai gulēt, nevaru ciest, nevaru runāt.

Mati: Rokas piemēro mohēra, ļoti gluda un nekustamā touch.

Drēbes: nekustamā bērnu drēbes, nestu vairāk prieka un realitātes sajūtu.Jūs varat mainīt drēbes lelli, pats, nekustamā premie bērnu izmēra drēbes fit lelli.

Pielietošana: Ideāli piemērots bērnu pavada rotaļlietas, Ziemassvētku & dzimšanas dienas dāvanas, vācot lelles.

Specifikācijas:

Izmērs: 40cm / 16 collu

Materiāls: Silikona Vinila + PP Kokvilnas

Produkta Svars: 800g / 1.8 lbs

Iepakojuma Izmērs: 40 * 19 * 14cm / 15.7 * 7.5 * 5.5 jo

Iepakojuma Svars: 820g / 1.8 lbs

Iepakojums Saraksts:

1 * Baby Monkey Lelle

1 * Magnētiskā Zīdaiņu Mierinātāji

1 * Pudele

1 * Komplekts Kostīmi (līdzīgi kā attēlā)

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

1. Visiem pasūtījumiem tiks nosūtīts ietvaros solīja apstrādes laiku.

2. Attālo apgabalu, DHL/Fedex/UPS/TNT būs jāmaksā papildus "poligons Maksa", lūdzu, izprast to.

3. Par piegādes laiku, pakalpojumu tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās, tranzīta laiki var atšķirties, particalarly laikā brīvdienu sezonu.

Mēs jums atmaksāsim, ja jūsu sūtījums ir atpakaļ uz ķīnu.Ja ir dažas quaility problēmas vai izmērs kļūdu,jūs varat sazināties ar mums uzreiz, kad jūs to saņemsiet.Mēs varam par to runāt un atmaksāt jums.Bet,ja pierādījumi, kas jums ir, ko piedāvā, ir nederīgs,mēs nevaram dot naudu, lai jūs.Bez tam,ja sūtījuma nevar panākt, lai trīs mēnešu laikā,mēs atmaksāsim jums bez iemesla.

1.Mēs gribētu pateikties jums par iepirkumu no asv.Jūsu satisfactionand pozitīvas atsauksmes, ir ļoti vērtīga, lai mums.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu feedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt jebkuru problēmu, kas jums radušās.Tas ir imortant, jo tas būs helpus, lai uzlabotu mūsu pakalpojumu, un kalpot jums labāk, lai savu laiku.

Tagi: bērnu atdzimis silīcija, lelle atdzimis toddler, rotaļlieta pērtiķis, bebe atdzimis bērnu komplekts, pelējuma atdzimis lelle komplekts, atdzimis silīcija, bebe atdzimis 25cm, reborn, hoomai atdzimis, priekšsēdētāja lelles
BJD/SD Atribūts lelle
Vecums > 3 gadiem
Dzimums Unisex
Modeļa Numurs -
Veids baby monkey lelle
Izmēri -
Materiāls Citi
Tēma Sporta
Funkcijas MĪKSTS
Mfg Sērijas Numurs DZĪVESVEIDS
Akumulators -
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Brīdinājums -

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti