Izpārdošana

€8.94

€11.92

Lustra Lāsteku Stikla Kristāla 38MM Ar Vienu Zīlītēm ,Vienu Paciņu 20pcs (Red) Kristāla piekariņi lustras Kāzu Dekorēšana

Pievienot atsauksmi

Postenis Apraksts:

Krāsa: Sarkana Kristāla Lāsteku U-drop Stikla Lustra Prizmas Liels, lai Kāzas, Bērnu Istabas, Eglīšu Rotājumi, Lustras, Mākslas Projekti, Rotaslietu izgatavošana, Kaklarotas Galvenais Prism ir 38= 1.5" & Top Astoņstūra Gabals ir 14MM = .5" Lielisku Krāsu Refrakcijas, Sudraba tauriņu Savienotāji Iepakojuma Saturs: 20pcs(Kā attēlos) Piegāde

1: Worldwide Shipping. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO adrese)

2: rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3: Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adresi, jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

4: Pakalpojumu Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5: Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 darba dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Maksājumi

1: Mēs pieņemam Alipay par Dizainadienas.lv.

2: Jūs varat norēķināties, izmantojot Visa, MasterCard, Western Union, QiWi un Bankas Pārskaitījumu

3: Visas maksājumu ir pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA.

4: Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc tam, kad vietu secību.

Garantijas un Garantiju

1: Ja jūs neesat apmierināti, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

2: Lūdzu pārliecinieties, vai visi atgriežas ieskaitot visu oriģinālo produktu, iepakojumu, aksesuāri re-tirgus stāvoklis.Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

3: Atgriešanās kuģniecības izmaksas apmaksā Pircējs.

Citām Politikas Jomām

1: Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem svarīgiem pienākumiem, nodokļi un nodevas.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

2: Visi e-pasti tiks atbildēts ar 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, ļaunā, jūsu e-pasta adresi un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

3: Nopietns pircējs, tikai!Lūdzu, vietā, lai tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1: Mums atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.

2: Mums uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Paldies par jūsu jautājumiem,ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, vai atstāt ziņu, mēs dos jums labāko cenu, Liels daudzums preču nodos ar DHL, UPS ,FEDEX ot TNT, jūs saņemsiet to ātrāk.paldies!

Tagi: jostas skatīties wuwei gt2, apple a12 mikroshēmu ātrumu, bape abc camo bokseri, loki matu meitenes elsa, loki matadatas skola, svētība matu pārdevējs, liela izmēra balts dvielis, carters, zēns segas, pārmaiņu indikators fjr
Stils Mūsdienu
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti