Izpārdošana

€4.77

600pcs/iepak Dabas Suqare Viltus Nagu Padomi Pilnībā Segtu Viltus Nagus 10 Izmēri Akrila Nagi Parādītu Pirkstu Mākslīgās Naglas

Pievienot atsauksmi

Krāsa : Dabiska

Materiāls : Akrila Plastmasas

Daudzums : 600pcs/Daudz

Citi : 100% Augstas Kvalitātes Zīmols JAUNAS

12pcs / Lapa

50 lapas * 12pcs/sheet = 600pcs kopā

Iepakojums:mazumtirdzniecības iepakojumā Opp plastmasas maisiņā

rindu 8numbers lai vieglāk atrast savu izmēru, ja bailes, vēl nav pietiekami, tas ir ieteicams iegādāties 2 kārtas vienu un to pašu krāsu, un 24. būs pietiekami, lai atrastu pilnīgu fit to skaits

GATAVS, LAI KUĢIS

Tūkstošiem preces.Kuģis pašā vai nākamajā darba dienā.

100% DROŠS

Dizainadienas.lv Pircēja Aizsardzību (to izmanto, lai būt 'Darījuma') ir pakalpojums, kas piedāvā pircējiem iegādāties preces internetā ar pārliecību.

Ar šo pakalpojumu:

- Jūsu kredītkartes datus nekad nav pakļauti.

- Jūsu maksājumu tikai atbrīvo piegādātājam pēc tam, kad jūs apstiprināja, piegāde.

KVALITĀTES NODROŠINĀŠANA

Visus vienumus, kas jums lika būs zem ļoti stingras kvalitātes pārbaudes.

PASŪTĪJUMA PAKALPOJUMS

Jūsu panākumi ir mūsu panākumi.Customer’s ir nepieciešams, nāk pirmā.Galvenais ir komunikācija.Mūsu pieredze rada pievienoto vērtību klientam. 1. Visi vienumi tiks nosūtīti 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas un piegādes informāciju.

2. Produktiem, kas nosūtīti uz Amerikas savienotajām Valstīm ar epacket ir gatavojas veikt 10-20 darba dienu laikā.

Ekonomikas piegāde uz Apvienotajā Karalistē, Austrālijā, Kanādā un Eiropā parasti aizņem 11-25 darba dienu laikā.Dažās valstīs, iespējams, aizņem daudz ilgāk (Lai krievijas Federācijas maksās aptuveni 30 līdz 50 darba dienas).Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav iegūt visu, ko no mums.

3. Visas preces ir pilnīgi jaunas, tās pārbauda un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Ja kāda iemesla dēļ, produkti ir kāda problēma, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas.

4. Mēs esam priecīgi, lai atrisinātu jebkādas problēmas klientiem, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, vispirms.Nomaiņa vai kompensācijas tiks arī pieņemti.

5. Mēs neesam atbildīgi par to nevar piegādāt adresi.Mēs paturam tiesības iekasēt kuģniecības maksa atkal atgriezās priekšmetus, jo uz nepareizu adresi.Atgriešanās Politiku

Jūs varat atgriezties preces iegādājies no Buydig kompensāciju vai nomaiņu, ar nosacījumu, ka procedūras un prasības, kas minēti mūsu atgriešanās politiku, ir jāievēro.

Kompensācijas

Ieraksts, kas tika atklāti trūkumi, pēc tā saņemšanas var aizstāt ar to pašu modeli, tikai.Jūs varat arī atpakaļ nekvalitatīvu preci kompensāciju.Mēs tikai kompensācijas vērtība, kas preces nosūta atpakaļ, nav kuģniecības maksas.

Apmaiņa

Ja esat iegādājies preci no mums, ka jūs vēlaties, lai apmainītos par alternatīvu, jūs varat atgriezt preci kompensāciju un vienkārši ievietot jaunu rīkojumu par objektu, kuru vēlaties.Mums neattiecas atmaksāt kredītu, lai savu jauno pirkumu

Bojātas

Visi Iepakojumi ir bojājumu, pirms tie kuģi, no mūsu noliktavas.Ja pakas ir bojātas tranzītā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mums ir jābūt informētiem par visu sūtījumu apgalvo, 1 darba dienas laikā pēc dienas, kad saņemts.Mums nav problēmu kompensācijas par atgriež bojāto preci.Ieraksts, kas tika atklāts bojāts pēc saņemšanas tiks aizvietots ar pašu modeli, tikai.

Atgriešanās Piegāde

Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas (izmaksas, lai nosūtītu objektu, atpakaļ uz mūsu veikalu) ir līdzīgi, vai salīdzināmi ar jūsu izmaksas, braucot uz jebkuru veikalu, nododot objektu, kas nav atlīdzināmi.Tāpēc, mēs nevar atmaksāt jebkuru atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Ja prece jums saņemti ir bojāts, mēs noteikti nomainīt preci pret jaunu, taču mēs ne segšanai vai atmaksā kuģniecības izmaksas, kas atgriežas bojātas preces atpakaļ uz mūsu veikalu.Mēs kuģis rezerves produktu, lai jūs mūsu izmaksas, un izmantot katru labs pasākums, lai nodrošinātu, ka rezerves, lai notiek ātri.

Nomaiņa

Mēs nosūtīsim produkta aizstāšanu, pēc tam, kad atļauts atgriezties ir pabeigts mūsu saņemšanas/kontroles procesu.Rezerves būs kuģis četru darba dienu laikā pēc mūsu saņemšanas jūsu atgriešanās.Lūdzu atļaut papildu apstrādes laiku pēc Svētkiem.Lai gan tas ir mūsu mērķis, lai kuģis nomaiņa, kā ātri vien iespējams, mums nav sūtīt nomaiņu, pirms mēs saņemt un pārbaudīt atpakaļ nosūtītās preces.

Tagi: Zivju Kaklarota, Zvejas veste, zvejas spole daļas, zvejas uzlīmes, fishnet bikini, Zvejas Šķēpu, cruze spoguļa turētājs, cruze chrome šķiltavas, cruze dekoratīvu spilventiņu, displeja j7 neo metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 12pc/sheet
Materiāls Akrila
Veids Pilns Nagu Padomi
Zīmola Nosaukums TKGOES
Pieteikums Pirkstu
Nagu Garums 1.4~2.3 cm
Modeļa Numurs 4
Daudzums 600pcs
Nagu Platums 0.7~1.6 cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti