Izpārdošana
LY62L5128RL-70LL LY62L5128 jaunu oriģinālu labas kvalitātes Skatīt lielāku

€4.99

LY62L5128RL-70LL LY62L5128 jaunu oriģinālu labas kvalitātes

Pievienot atsauksmi

Dārgie draugi, tur ir pārāk daudz produktu.Lielākā daļa no attēliem, vēl nav fotografēts.Kad jūs pērkat, pārliecinieties, ka produkts modeli jūs vēlaties, ir tas pats.Pārbaudiet adresi maksājumu.Ja jums ir bažas par pērkot, jūs saņemsiet dažādu produktu.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirmkārt, let ' s attēlu čipu, nosūtīt foto apstiprinājums, pirms jūs iegādāties.Mēs jums augšupielādēt foto, cik drīz vien iespējams, sajust jūsu atbalstu, laimīgs sadarbību.

Attēlu (krāsu) atbilst izstrādājumam.Lūdzu, skatiet skaidri produktiem, ko iepērk, un ievadiet adresi pareizi.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums un baudīt jūsu iepirkšanās.

W elcome mūsu veikalā!

Sveiki, dārgais draugs, mēs piedāvājam zemas cenas, augstas kvalitātes produktus, un lielākā daļa labu apkalpošanu.

Mūsu uzņēmums ir plašas piegādi un desmitiem tūkstošu dažādu modeļu.Mūsu ātruma piegādes, ir ātri un bauda labu reputāciju starp mūsu vienaudžiem.Ja jums ir nepieciešams lielāks daudzums vai vairāk produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs nodrošināsim jūs ar viszemāko cenu.Es novēlu mums visiem laimīgu sadarbību.

.Atveseļošanās elektronisko komponentu

piegāde

1, sūtījums 1 līdz 3 dienām, pēc tam, kad maksājums ir aizpildīts.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.

2, mēs varam nogādāt preces ar visa veida loģistikas pakalpojumi.Ja jums ir mīļākie loģistika, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.Mēs izmantosim, kā jūs vēlaties.Ja ne, mēs izvēlēties loģistiku, izplatīšanu par samaksas laiku, vai citu efektīvāku loģistiku.

3, pircējs ir atbildīgs par jebkuru nodokļi un / vai nodevas, ko uzliek savu valsti.

Nomaiņa/Exchange/Kompensācija

(1) Mēs pieņemam apmaiņas 14 dienu laikā pēc tam, kad saņemta par nekvalitatīvu preci.Un mēs atmaksāsim jūsu naudu atpakaļ.Tajā pašā laikā, jums ir nepieciešams, lai sniegtu mums kādu pierādījumu, piemēram, attēla, lai parādītu mums, tā ir bojāta.

(2) Ja iegādājaties nepareizu preci pls, nekavējoties sazinieties ar mums un mēs jums piegādes citas tiesības vienu, ja mums ir.Bet jums ir nepieciešams, lai varētu atļauties visas izmaksas, tajā skaitā arī oriģinālajā kravu pārvadājumus, pārkraušanu un atgriešanās kravas, utt.

(3) Unwished preces atgriešanas būs jāmaksā 15% atjaunošanas maksa tikai tad, ja postenis ir tā pati, kuru mēs izsūtīta.Pircējam ir jāmaksā par kuģniecības maksa, lai nosūtītu objektus atpakaļ.

(4) Ja atpakaļ postenī nav tas pats, kas mums sūtīja, lai jūs, piemēram, iznīcināts, jums ir nepieciešams, lai samaksātu par to.Adrese, uz zemes gabala nav mūsu, tas ir pastnieks adresi.Tāpēc, lūdzu, NAV KUĢIS UZ ŠO ADRESI.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos adresi

atsauksmes

1.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, izvērtēt informāciju par konkrēto darījumu Dizainadienas.lv ar Perfektu"5 Zvaigznes"un atstāt mums pozitīvu vērtējumu atgriezenisko saiti.

2, ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atsauksmju, mēs būsim ļoti pateicīgi.Jūsu konstruktīvos ieteikumus, būs galvenais dzinējspēks mūsu pārskatīt un uzlabot.Mēs cenšamies uzlabot mūsu studiju un censties 100% klientu apmierinātību.

Tagi: jaka 38 luksusa, kuba rubik 3x3x2, kuba rubik traks, m2 usb sata nvme, jacker džinsi kažokādas, m2 wifi 5 lenovo, jaka 2 1 meitenes, jaka 2020. gadam meitene, jaka 4xl sieviete
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Zīmola Nosaukums LDCYMABEST

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti