Izpārdošana

€9.11

10PCS/DAUDZ MAX7219 Led Modulis 8-Ciparu 7 Segmentu Ciparu LED Displejs Caurule arduino MCU jaunas oriģinālas

Pievienot atsauksmi

MAX7219 Digitālo Caurules Displeja Modulis

MAX7219 ir sava veida integrētu sērijas ievades/izvades kopēju katodu display driver, tas savieno mikroprocesoru un 8 ciparu 7 periodu no ciparu LED displejs, kas arī var būt saistīts ar joslu diagrammā attēlot vai 64 neatkarīgu LED.Tas ietver gabals B tipa BCD coder, vairākas skenēšanas ķēdes, derīguma vārdu disku, bet arī 8 * 8 static RAM izmanto, lai saglabātu katru datus.Tikai ārējo reģistru izmanto, lai noteiktu katra LED segmentu pašreizējās.

Ērts četru vadu seriālo interfeisu var pieslēgums visās vispārējās mikroprocesoru.Katram datu var risināt atjauninājums nav nepieciešams, pārrakstot visu displeju.MAX7219 arī ļauj lietotājam, lai katra datu atlase, kodēšana, vai kodu.

Visas iekārtas Ir iekļauts 150 μ zems enerģijas patēriņš slēgtā režīmā, analogās un ciparu spilgtuma kontroli, skenēšanas ierobežot reģistrs ļauj lietotājiem, lai parādītu 1-8 datu biti, un ļaujiet visas LED gaismas signalizācijas modeli.

Tikai vajag trīs IO muti var vadīt astoņu ciparu mēģenē!Digitālo caurules ekrānu, kad mirgošanas bez maksas!Atbalsta kaskādes!

Tagi: 8 bitu led, led matricas idi, dot matrix modulis max7219, arduino pro, displeja tm1637, segmentu displejs, 4 ciparu 7 segmentu displeju, liels max7219 dot matrix modulis, ykz led displejs, bremžu gaismas modulators
Displejs Funkcijas Grafikas
Modeļa Numurs max7219
Caurules Chip Krāsu sarkana
Zīmola Nosaukums cuiisw
Izmantošana Iekštelpu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti