Izpārdošana

€41.20

€50.86

Queen gultas komplekts 3d dzīvnieku suns duvet cover set gudrs dvīņu izmēra gultas kids guļamistaba dekors hotel king size gultas komplekti 3pc

Pievienot atsauksmi

•Item: 3D Iespiesti Gultas Komplekti Dvīņu Pilna Queen Super Cal King Size Duvet Cover set silver suns dzīvnieku spilvens gadījumā 3PC poliestera, kokvilnas Sega sedz Komplekts

•Izmērs: Single/Twin, Pilna/Karaliene, Karalis, /Cal Karalis

•Komplekti: Sega Sedz Komplekti

•Gabalus: 1pc sedziņas pārvalks + 2 spilvendrānas

•Audums: Poliesters/kokvilna, 400thread skaits

•Technoloty: Augstas izšķirtspējas Reaktīvais druka, 3D Iespiests, Augstas Kvalitātes

•Pildījums: Nav pildījumu iekšā

•Tips: 3d Iespiesti dzīvnieku gultasveļas komplekts, bērnu gultas, pieaugušo guļamistaba dekori, sudraba suns gulta d uvet vāciņš 3d spilvendrānā

Single/Double Full/Queen

Sega sedz, 150x200cm=59x79inch Sega sedz 200x220cm=79x87inch

Spilvens Gadījumā 48x74cm=19x29inch Spilvens Gadījumā 48x74cm=19x29inch

Karalis Cal Karalis

Sega sedz 220x240cm=87x94inch Sega sedz 225x260=88x102inch

Spilvens Gadījumā 48x74cm=19x29inch Spilvens Gadījumā 48x74cm=19x29inch

3pcs=1 gabals d uvet vāks + 2 gabali p illow gadījumos

duvet cover set 3pc: 1pc sedziņas pārvalks, 2 spilvena shams.

Vienkārši Gudrs stils, dekoratīvs spilvens shams, var izmantot spilvendrānas.Zīmola nosaukums YKK rāvējslēdzēju.stepēts no vienas puses sega sedz, pārliecinieties, ka jūs varat atvērt to un nodot savu pildījumu iekšpusē.citi produkti

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir nepieciešams, sega sedz komplekti

2. Sakarā ar dažādu kultūru valstī, izmēri atšķiras, pamatojoties uz valsts un mudinām cilvēkus, lai apstiprinātu lielumu, pirms pasūtīšanas.

3. Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūda, jo dažādu measuremen.

4. Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, pateicoties di ifferent datori, displeja krāsas atšķirīgi.

5. pakete ar vienkāršu PVC, nav dāvanu kastē, jo tas ir smags un liels volumn, tādēļ, ja jums ir nepieciešams, dāvanu kastē, būtu jāmaksā papildu samaksu, sazinieties ar mums, ja jums tas ir nepieciešams, pirms pasūtīšanas.

1. Mašīna mazgājami-ķīmiskā tīrītava-Izmantot vieglas ziepes-Bez balinātājs-Cool dzelzs, ja tā nepieciešama.

2. Pirmās mazgāšanas parasti var izbalināt krāsas, kas pieņemamā veidā.Šī iemesla dēļ, kad jūs mazgājiet nosaka pirmo reizi, nejaukt ar citiem tekstila priekšmetus jūsu mazgāšanas mašīnas.

3. Vēlams, rokas mazgā ūdenī, kas nav augstākas nekā 30 grādu atsevišķi.Neiegremdējiet iestatīts pārāk ilgi.

1. FEDEX UPS, DHL, TNT EMS GAISA PASTU, un citiem īpašo kuģniecības mēs izlemt, kuģošanas ceļu, visi ir izsekošanas numurs.

2. Muitas un nodokļi ir klienta atbildība.

1. Mēs piedāvājam kompensācijas vai apmaiņu gultas komplektu.Visi atgriešana/apmaiņa ir paziņojusi mums ar 48 stundām, saņemot preci.Atgriešana/apmaiņa ir jāsaņem asv 15 dienu laikā tuvu pasūtījuma.Kompensācijas, kas tiek dots, kad produkts ir atpakaļ.Kuģniecības un pārkraušanas maksu, apdrošināšanu un atpakaļ nosūtīšanas ir neatmaksājamas visu atpakaļ, vai apmainīties ar objektiem.

Pircējam ir jāmaksā par kuģniecības maksa par atgriešana/apmaiņa.

2. Visi atgriešana/apmaiņa ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un resalable stāvoklī .Mēs nepieņemam kādu izmanto, mazgā, krāso, bojāts, krunkains vai netīras utt.

1. Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemat šo bedline sega sedz iestatīt vienuma.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir neapmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu pirms jums atstāja negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas.

2. Mēs būsim priecīgi darīt labu uzņēmējdarbību ar jums.

3. Paziņojumā, labākais veids, kā atrisināt jebkuras domstarpības.

1. Mūsu pretendēt klientu apkalpošanas palīdzēs jums ar jebkuru problēmu vai jautājumu, jums varētu būt.

2. Visi e-pasti tiks jāatbild 12 stundu laikā.

3. Lūdzu, pārliecinieties, ka atsauces PASŪTĪJUMA NUMURU, kuru jūs pērkat par VISU sarakste.

4. Piegāde, izskatīšanas maksu, Maksājuma norādījumus, Atgriešanās politika ir daļa no to Pārdošanas Noteikumus.Mēs pieņemam, ka jūs esat iepazinies un akceptē tos, ja jums vietu pasūtījumu.

Laipni lūdzam, viens no vadošajiem piegādātājiem, gultasveļas komplekti un mājas dekoru Ķīnā.mēs piedāvā cartoon gultas piederumi komplekti, 3d iespiesti sega sedz kopums, knupīši, segas, palagi, gultasveļa, gultas pārklājs, veļa, spilvenu shams gadījumos, segas, peldmētelis, dvielis, virtuves sīkrīkus, labas kvalitātes, pie visvairāk saprātīgu cenu katrā viesu pasaulē.un mums ir daudz dažādu Raksturu: Mickey un Minnie Mouse Princese kolekcija un citi slavenais raksturs, gultas piederumi, ir daži ziedu, dzīvnieku, dabas un citi 3d iespiesti gultas piederumi.vairāk dažādu auduma, tikai, piemēram, kokvilnas, zīda, tencel un bambusa šķiedras un citi.Mēs piedāvā simtiem īpašu produktu pasaules pircējiem.Mūsu pircēji ir no ASV, Eiropā, Austrālijā un Āzijā, kopumā vairāk nekā 230 valstīs visā pasaulē.Mēs arī lepoties ar vairāk nekā 10 miljoniem produktu sarakstus no mūsu rūpnīcā.Šeit, starptautiskie pircēji var iegādāties plašu preču klāstu par ļoti zemām cenām.Turklāt, mūsu klienti var arī izmantot pielāgotus priekšmetus, gultasveļas komplektus, kas var būt vairāk piemērots jums.Visus produktus mēs pārdošanas, ir izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem un iet cauri stingriem pārbaudes.Mums ir elites komanda ar profesionālās prasmes un neierobežotu jaunradi gultas piederumi komplekti un citi pārdošanas objektus pieņemšanas.

Tagi: bērnu gulta robežu, lācis stūre, lakme 9 5, LM16, kultūraugu varavīksnes, gultas veļa, mēbeles grozāmos, cute sejas pulveris, KP08, gultas pārklājs kaķis
Veids 3d dzīvnieku gultas piederumi komplekti, sega sedz,
Auduma Skaits 40
Diegu Skaits 400TC
Auduma Blīvums 133X72
Izmērs single twin full queen king cal king
Modeļa Numurs 3D Iespiesti GULTAS KOMPLEKTS
Pieteikumu Izmēra 2,0 m (6.6 kājām)
Svars 1-1.8kg
Vieta Ražots Ķīnā
Uzpildes NAV
Pakāpe A Kategorijas
Izmantošana mājas, viesnīca, skola,bērni
Pārdošanas punkts atlaides, karstā pārdošanas, veicināt
Technics Reaktīvais Drukāšana
raksts 3d iespiesti suņu sega sedz komplekti
Atslēgas Vārdi gultasveļas komplekts , sedziņas pārvalks , 3D, dzīvnieku, suņu,
krāsa sudrabs, balts
Krāsu Izturība (Klases) Valstu Standarti
3pc 1pc sedziņas pārvalks+2 spilvendrānas
Daudzums 3 gab.
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Modelis Tips Dzīvnieku
Zīmola Nosaukums SEIAOING

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti