Izpārdošana

€4.53

€7.07

8,10,12 mm Apaļas Pērles Varavīksnes Metāla Pārklājumu Druzy Agates krellītēm, Lai Kaklarota, Rokassprādzes, Rotaslietas, Padarot 15"

Pievienot atsauksmi

8,10,12 mm Apaļas Pērles Varavīksnes Metāla Pārklājumu Druzy Agates krellītēm, Lai Kaklarota, Rokassprādzes, Rotaslietas, Padarot 15"

Paziņojums

Krāsu Vai Formu Nesakritība

Visi akmeņi, ko izmanto šī aproce ir dabas,formu un krāsu varbūt dažādas, atkarībā no to dabisko tekstūru.Arī atšķirība krāsa var būt izraisījusi kāda cita iemesla dēļ, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.

Bet, ja jums atrast jums pilnīgi nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu ja returne vai kompensāciju, kas ir iespējams.

Izmēru Vai Fit Jautājums

Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas, pirms veicat pasūtījumu,parasti pieļaujamā atšķirība izmērs ir aptuveni 0.2-0.4 collas mērījumu.Ja jums ir nepieciešams īpašs lielums,lūdzu, sazinieties ar mums tieši.

Dropship & Vairumtirdzniecības

Mēs esam rotaslietas ražotājs ar vairāk kā 5 gadu profesionālā pieredze,gan Dropship & Vairumtirdzniecības pakalpojumu var sniegt.

Ja jums ir dropshipper,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk attēli un citi derails par sadarbību.

Ja jūs vēlaties vietu, lielāko pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu mūsu savienojuma veidi ar vairumtirdzniecību.

Tagi: kabeļu cemme 50 kv., bufera mobilio rs, bremžu kluči, xt660z, kaskādes peldēt klubs, kauss karikatūra smieklīgi, gadījumā, iphone iveco, kafijas burkas idejas, svilpe spēle grand, br hidrauliskās šļūtenes
Ārējais Diametrs 8mm
Modeļa Numurs A01741-V
Vienuma Tips
Metāla Tips
Postenis Formu
Objektu Formas Apaļa Forma
Izmērs
Galvenais Akmens Aagte
Postenis Augstums
Krāsa
Materiāls
Garums
Zīmola Nosaukums jbyzbsm
Cauruma Izmērs
Sods vai Modes Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Svars About

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti