Izpārdošana

€26.84

€37.28

28pcs Kļūdu bezmaksas Licences numura zīmes apgaismojuma lukturi + interjera spuldzes LED Lasīšanas gaismas pilns komplekts Land Rover par Range Rover Sport (2005-2013)

Pievienot atsauksmi

Tas komplekts der: Land Rover Par Range Rover Sport (2005-2013)

Uzņēmums ievads:

ZOOMSEEZ ir zīmola zsled Optoelectronic co.ltd.Mūsu uzņēmums ir profesionāla auto led gaismas ražotājs no 2007. gada Dongguan Pilsēta Ķīnā.Mēs bijām koncentrējas uz ražo top kvalitātes auto led spuldzes pēdējos gados.Mēs izmantojam tikai augstākās kvalitātes LED.

Produkta apraksts:

LED spuldzes ir ideāls nomaiņa oriģinālās spuldzes, tas padara daudz gaišāku interjera apgaismojumu, lai jūsu auto.

ZOOMSEEZ LED interjera komplekts Land Rover par Range Rover Sport ietver 28PC LED gaismas.Šis Komplekts nāk ar gaismu, kas jums ir nepieciešams, interjeru.

28Pc canbus Kļūdu bezmaksas Land Rover par Range Rover Sport (2005-2013) interjera LED light komplekts, iepakojums

Iezīmes: 100% Canbus Bez Kļūdām Augstas kvalitātes,Super spilgti Viegli uzstādīt, Spēlēt un Pievienojiet Saglabāt savu barošanas avotu, Perfekta siltuma pretestība dizaina Krāsa: Xenon white / Auksti balts ( auksti balta ir nedaudz zils), Ilgs kalpošanas laiks sasniedz līdz pat 50 000 stundas Piezīmes: Ja spuldzes nestrādā, lūdzu, pagriezt 180 grādu, lai saņemtu viņiem strādāt.

Komplektā ietilpst: Sānu dome gaismas-3pc Aizmugures dome gaismas-5pc Iedomība spogulis gaismas-4pc Bagāžnieka gaismas-2pc ar Cimdiem gaismas-1pc Durvīm, gaisma-4gab Footwell gaismas-2pc Licences plāksnes gaismas-2pc Papildus gaismas-5pc ( Katra gaisma ir marķēti un iepakoti atsevišķi, jūs zināt, kas spuldzēm, lai instalētu kur )

Fotogrāfijas:

Maksājumu Politika Mēs pieņemam alipay šeit Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA Lūdzu, veiciet maksājumu 3 darba dienu laikā pēc laišanas pasūtījumu.

Kuģniecības politika Visus posteņus, kas tiks izvesti 3 darba dienu laikā, ja maksājums tiek noskaidroti pēc DARĪJUMA Mēs varam nosūtīt preces ar China post & Hongkong post Aviopastu, un ekspress sūtījumu: DHL, UPS, Fedex,EMS.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir nepieciešams express shipping, mēs mainīt kuģniecības maksa par pasūtījumu.Izmantojot Aviopastu, kuģniecības laiks ir 10-25 darba dienu laikā lielākā daļa valstu (Izņemot gadījumus, Itālija, Krievija un Brazīlija).Izmantojot skaidru kuģniecības, kuģniecības laiks ir 3-7 darba dienu laikā.Visas kuģniecības laiks, varbūt atšķirīga, ja aizkavēta ar kurjeru vai muitas.Paredzamais Piegādes Laiks no China Post Air Mail un Honkongā Post Gaisa Pastu.

Atgriešanās politika, Ja ir kāds cits jautājums, jums var būt bažas, lūdzu, sazinieties ar mums E-pastu vai Trademanager, jebkurā laikā!Visiem ziņojumiem / E-pastu tiks atbildēja vienas dienas laikā.Ja izsoles objekts ir pasūtīts ir bojāts, sazinieties ar mums 14 dienu laikā un mēs apmainīt bojāto preci, jums ar preci, kas vienāda vai lielāka funkcionalitāte.Gadījumā, ja piemērotu rezerves nav pieejams, atmaksa tiks veikta tādā veidā, sākotnējā maksājuma metodi.Pircējs ir atbildīgs par visu atpakaļ kuģniecības izmaksas 12 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

Citi Politika y Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

· Q:Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: cridet karte; moneybooker;T/T;western union.

· Jautājums:Cik tas maksā, lai kuģis ar manu valsti?

A:Iepakojums ne mazāk par 2 Kg, tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Aviopastu, kas ir bezmaksas piegāde uz 26 valstīm, kā šādi: Amerikas savienotās Valstis, Apvienotā Karaliste, Austrālija, Brazīlija, Kanāda; Itālija; Turcija; Spānija; Malaizija, Francija, Krievija, Zviedrija; Jaunzēlande; Norvēģija, Šveice; Japāna; Taizeme; Īrija; Izraēla; Beļģija; Polija; Dienvidkoreja; Austrija; Vācija; Dānija; Singapūra.

Citām valstīm un iepakojumā pa 2 Kg, pircējiem ir atļauties visas kuģniecības izmaksas.

· Q:vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

· Jautājums:Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detalizēti apraksta katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, paldies!

· Jautājums:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Tagi: range rover l322 ķermeņa, rover uzlīme, Rover 75, sēdekļi range rover classic, rang rover, range rover vogue l322 miglas, ranger rover sport 2008, renault, captiva, Rover 200
Land Rover Modelis Range Rover Sport
Mezgls, Detaļas Numurs par Range Rover Sport LED salona apgaismojuma pakete
Sertifikāts CE,ROHS
Postenis Svars 0.2kg/set
Spriegums 12V
Garantijas laiks 12Months
Lm 60-130Lm/ spuldzes
Ražotāja Daļas Numurs Karte, Dome, Bagāžnieka, Durvis, apgaismojumu,Tualetes, Spoguļi,Cimdiem ,Footwell
Vienuma Tips Lasīšanas Gaismas
Kalpošanas Laiks Vairāk nekā 50000hours
Iepakojums ZOOMSEEZ mazumtirdzniecības iepakojumā
Modeļa Nosaukums w5w
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Land Rover
Zīmola Nosaukums ZOOMSEEZ
Range Rover Sport-Gadu Divi tūkstoši deviņi
stāvoklis pavisam jaunu, neizmantota, neatvērtas, nebojāta
krāsa Ksenona dzidri balts, balts
Jauda 1.5-2.5W / bulb
Interfeisa Tips T10 (W5W/194)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti